• Pregleda: 7235

Priključenje na vodovod na 12 mesečnih rata

Priključenje na vodovodnu i kanalizacionu mrežu u Subotici od 3. septembra moćiće da se izvrši u 12 mesečnih rata, a već posle izmirene prve JKP "Vodovod i kanalizacija" pristupiće radovima na priključenju.
Priključenje na vodovod na 12 mesečnih rata

JKP "Vodovod i kanalizacija" Subotica je donelo odluku da od 3. septembra 2013. godine omogući plaćanje naknade za priključenje poslovnih i stambenih objekata na vodovodnu i kanalizacionu mrežu u 12 mesečnih rata.

Nakon uplate prve rate od strane naručioca, JKP "Vodovod i kanalizacija" Subotica će otpočeti radove oko priključenja na mrežu, dok će preostali iznos naknade naručilac izmiriti u 11 mesečnih rata.

Izvor: JKP "Vodovod i kanalizacija"

povezane teme

14
Slađana Danna Odgovori
a koliko uopšte košta priključenje?
neko Odgovori
TRENUTNO VAŽEĆA CENA ZA PROSEČAN PRIKLJUČAK:

Priključak na javnu vodovodnu mrežu do dužine 14,00 m ND 20 mm
(od spoja sa uličnim vodom do vodomerne šahte)
(u ovoj ceni nije obuhvaćena izrada vodomerne šahte, koju naručioc priključka treba da pripremi pre izrade priključka a potrebne detalje o dimenzijama i položaju šahte dobija prilikom podnošenja zahteva.) 31.286,34 din
Priključak na javnu kanalizacionu mrežu do dužine 10,00 m ND 125 mm
(od spoja sa uličnim vodom do regulacione linije) 27.021,38 din
liki Odgovori
Platili bismo mi to samo da imamo priliku da nam JKP Vodovod uvede vodu na Vikend naselju na Paliću, ali nema šanse, jer ne mogu da nam obezbede priključke?? Nismo u planu? a mreža nam je 30met daleko od nas. Već 20godina smo bez vodovoda pa i sledećih 20 godina ćemo ih čekati.
Buckas Odgovori
Evo platicemo samo recite kad ce biti u Buckama npr. ulica Stevana Doronjskog, bar vodovod.
Robert M. Odgovori
Da li je potrebno da stambeni objekat bude legalizovan?
Mox Odgovori
@Robert M. Da, objekat mora da bude legalizovan.
S2 Odgovori
Za Roberta M. i ostale zainteresovane koji imaju Internet: svi uslovi za priključenje na vodovod i kanalizaciju - http://www.vodovodsu.rs/26-Prikljucenje. Na istom sajtu imate i cenovnik i uputstvo kako se propisno pravi šahta za vodomer. Liki, da li ste i kada podneli zahteve za priključenje? Dobro bi bilo da vas bude što više kako bi bilo isplativo postavljanje i tih "30met" ulične mreže (što, takođe, neko treba da plati). Buckaš, to verovatno ne znaju ni u Vodovodu. Tim pre što je vlada Srbije jednom svojom odlukom prilično "skresala" budžete lokalnih samouprava, a trenutno je u toku izgradnja dva nova ulična voda istovremeno.
pajo Odgovori
Vikend naselje je prepletano crnim priklučcima! Spriključi se na prvog komšiju koji ima vodu a neplaća!Što su bili paušalci niko neplaća vodu više!Sa nekim odredbama opštinskim da mogu da postavim svoj vodomer kod komsije a da se vodi njegov objekat ali na moje ime tada bi ja tojest i nelegalizovani objekti mogli imati vodu!Ali gradu nije bitan gradjanin!
Robert M. Odgovori
@Mox @S2

Hvala!
liki Odgovori
Podnosili smo zahtev za priključak pre 2 godine, izlazila je ekipa iz Vodovoda. U ulici postoji 13 kuća nelegalno građenih, dobili smo vod električne energije jer smo davno podneli zahteve za legalizaciju 2003god. Uknjiženi su objekti u katastar nepokretnosti, čekamo da platimo legalizaciju, plaćamo porez ali ne postoji generalni plan za naše Vikend naselje? , a dotle koristimo vodu iz sopstvenih bunara, koji su usled podzemnih voda sumnjivog kvaliteta. Ako je Elektrovojvodina dala priključak za struju zašto ne bismo po istoj logici mogli dobiti i priključak za vodu? U ostalom, i Vodovodu bi trebalo nešto da znače ovi potrošači.
S3 Odgovori
@liki
Potpuno ste u pravu. Podnosili smo mi iz ovog dela Vikend naselja zahtev i za postavljanje ulične rasvete i ništa.
Čekamo izradu generalnog plana za Vikend naselje preko 10 godina !!!
xx Odgovori
Na Paliću a najviše u Vikend naselju je pravilo sledeće: Asfalt, optički kabel, rasveta, vodovod i kanalizacija, itd., do nekog gojka, bossovca, do vikendica glavaša iz opštine ili stranaka, do vlasnika novoizgrađenih hotelčića a ostalima ostaje mrak, blato, i kerovi lutalice !!! Postavlja se pitanje ko to sve tako namešta? Koliko im se evrića za to gurne u džepove? Ko to sve vidi a ne reaguje i zašto ???
S2 Odgovori
S3, u tvom postu leži i deo odgovora zašto nema vodovoda do vašeg dela Vikend naselja - nije urbanizovano. Ostalo možda "zna" XX koji je sve lepo nabrojao u svom elaboratu po sistemu teorije zavere. Ja, za mojih 25 godina u ovoj branši, nisam znao ni za navedenog Gojka niti ko su "bossovci", a znam da najveći deo Vikend naselja ima vodovod, a većina nema vodomer. Pajo, dobar deo priključaka je jako davno napravljen, i većinom nisu nelegalni. Liki, slično su prošli i u Crvenom Selu: doveli su im vodu čak iz grada, a većina nije priključena jer nisu legalizovani objekti. Legalizovani znači završen postupak legalizacije, mada sada prihvataju i započetu legalizaciju. Uslovi za priključenje struje se pišu u Novom Sadu ili Beogradu, a za vodovod u Subotici. Zato nisu isti. Uzgred, u komentarima svih iz tog dela Vikend naselja nigde ne piše o kom delu se tačno radi.
liki Odgovori
Da, naš deo Vikend naselja nije obuhvaćen detaljnim planom regulacije. A kada će to Bog samo zna.
Dotle, živimo u mraku, bez rasvete, ulice, vodovoda, kanaliacije, kablovske TV, telefona itd.
Nismo svi isti, i zato kažem, čekaćemo još 20godina da nas neko primeti da postojimo. Mi se nalazimo na kraju Vikend naselja, poslednja ulica kad se ide Obilaznim putem u Suboticu, gde je tabla za ulaz u Palić. Obzirom da smo ušli u postupak legalizacije, moglo bi se i ovde nešto uraditi?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.