Komentara: 5
Pregleda: 2554

Prijem za šampione u američkom fudbalu u Gradskoj kući

09.07.2021. u 11:10h
Izvor: Subotica.com
Šampionima Srbije u američkom fudbalu, za uzrast do 15 godina, ekipi "Gorillas Subotica", juče je upriličen prijem kod Nataše Aleksić, člana Gradskog veća zaduženog za pitanja sporta i omladine. Tom prilikom predstavnici kluba su predstavili ostvarene rezultate i najavili planove za narednu sezonu.
Prijem za šampione u američkom fudbalu u Gradskoj kući

Šampione Srbije u beskontaktnom američkom fudbalu predstavili smo prošle nedelje, a njihov uspeh nije ostao neprimećen ni u Gradskoj upravi. Tim povodom upriličen je prijem u kabinetu člana GV zaduženog za resor sporta.

Klub su predstavili trener i  osnivač sportskog udruženja "Gorillas Subotica" Ivan Palija i mladi trener Danilo Nikolić, ali i igrači šampionskog tima Mihajlo Palija i Nikola Vojnović.

Po rečima Ivana Palije, klub se uspešno takmiči u više kategorija, okuplja sve veći broj dece a može se pohvaliti i reprezentativcima, o čemu svedoči i poziv za Prvenstvo Evrope u Italiji, na kojem će se naći šest igrača iz Subotice - Vojnović, Palija, Roštaš, Kitanović, Škrpan i Brajković.

Prijem za šampione u američkom fudbalu u Gradskoj kući

Klub "Gorillas Subotica" ove godine ušao je u treću godinu od osnivanja i rada, a nedavno završena izuzetna sezona za uzrast do 15 godina, protekla je bez poraza i zasluženom titulom prvaka Srbije.

- Uvek nam je drago kada klubovi iz Subotice igraju značajnu ulogu u takmičenjima, a pogotovo smo radosni kada vidimo da deca i mladi pronalaze svoje zanimanje u sportu i kada su u tome izuzetno uspešni - poručila je Nataša Aleksić. - Čestitam svima na rezultatima, na istrajnosti da realizuju zanimljivu ideju, a samo mogu da im poželim još mnogo uspeha, nastupa, i još veći broj dece koja uživaju u sportu.

Prijem za šampione u američkom fudbalu u Gradskoj kući

Prijemu je prisustvovao i Dejan Vuković, sekretart Sportskog saveza Subotice, koji je takođe dao podršku u ime organizacije koju predstavlja i poželeo dalje uspehe ekipi "Gorillas", koja je član gradskog sportskog saveza.

O šampionskom putu i rezultatima U15 selekcije, ali i o radu kluba, pročitajte u povezanoj vesti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 9 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2554

Povezana vest

Povezane teme

američki fudbal subotica

američki fudbal

nataša aleksić

klub američkog fudbala gorillas

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.