Komentara: 1
Pregleda: 9471

Prijem za brucoše na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe

17.10.2016. u 19:12h
Izvor: TV Subotica
Na Visokoškolskoj jedinici  Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Subotici u petak je priređen svečani prijem za brucoše.
Prijem za brucoše na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe

Nova školska 2016/2017. godina po mnogo čemu je drugačija u odnosu na prethodne na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe, koji ulazi u četvrtu godinu rada u našem gradu. Pre svega, broj studenata koji upisuju ovaj fakultet, iz godine u godinu je sve veći, što je samo potrvda kvaliteta i dobrog puta na kom se ova visokoobrazovna ustanova nalazi.

Prijem za brucoše na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe

Da se dobar glas daleko čuje potvrdile su nam i buduće studentkinje Pravnog fakulteta koje su na preporuku starijih kolega upisale ovaj fakultet.

Izvor: TV Subotica
Svečanost povodom početka nove školske godine Svečanost povodom početka nove školske godine Svečanost povodom početka nove školske godine Svečanost povodom početka nove školske godine Svečanost povodom početka nove školske godine Svečanost povodom početka nove školske godine Svečanost povodom početka nove školske godine Svečanost povodom početka nove školske godine
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 9471
Povezane teme

fakultet za privredu i pravosuđe

pravni fakultet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.