Komentara: 17
Pregleda: 6637

Prijem stranaka za račune koji stižu za odvodnjavanje

16.06.2021. u 17:18h
Izvor: Subotica.com
Javno vodoprivredno preduzeće "Vode Vojvodine" uporedo sa dostavom rešenja za odvodnjavanje organizuje i prijem stranaka u lokalnim samoupravama širom Vojvodine. U četvrtak i petak prijemi će biti u Subotici.
Prijem stranaka za račune koji stižu za odvodnjavanje

Realizacijom prvog termina za prijem obveznika naknade za odvodnjavanje u Subotici, koje je bilo organizovano prošlog četvrtka, JVP "Vode Vojvodine" nastavlja prijem stranaka u našem gradu i u naredna dva dana.

Obveznici, ne samo iz Subotice, već i iz okolnih mesta i opština Severnobačkog okruga, mogu doći u četvrtak i petak u zgradu Vodoprivrednog preduzeća "Severna Bačka" (preko puta Franjevačke crkve, Trg cara Jovana Nenada 2, prvi sprat), u periodu od 10 do 14 časova.

Cilj prijema je da svi koji plaćaju naknadu za odvodnjavanje, a imaju neke nedoumice, od predstavnika JVP "Vode Vojvodine" dobiju odgovore na pitanja u vezi sa rešenjima, dugovanjima, kamatama, žalbama i reprogramima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 9 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 6637
Povezane teme

naknada za odvodnjavanje

vojvodina vode

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.