• Pregleda: 5280

Prijem prvaka u OŠ "Ivan Goran Kovačić"

Prijem prvaka u OŠ "Ivan Goran Kovačić"

Osnovna škola ''Ivan Goran Kovačić'' danas je otvorila svoja vrata đacima prvacima. Uz prigodnu svečanost, škola je dočekala 61 prvaka. Oni su raspoređeni u dva odeljenja na srpskom nastavnom jeziku i u jedno odeljenje na mađarskom nastavnom jeziku.

Roditelje i učenike pozdravio je direktor škole, Nenad Mirkov, kao i učiteljice, koje su nakon svečanog prijema održale prvi čas sa đacima u njihovim učionicama.

Da bi prvi dan u školi protekao još lepše, svoju podršku u vidu poklon paketića pružili su grad Subotica i Mađarski nacionalni savet.

U sklopu škole od samog početka nastave radiće i produženi boravak u kome će učenici nakon nastave moći korisno i kreativno provoditi svoje vreme uz stručnu pomoć učiteljice.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

6
ЈОВАН Odgovori
Зашто је вест да је ОШ ,,И.Г.Ковачић'' примила 61 првака, а није вест да је О.Ш. ,,Соња Маринковић'' примила 110 ђака првака?
pista
Pa evo "vest" je da je i Madjarski Nacionalni Savet urucio kao "svoje" poklone, a u stvari oni su samo distributeri posto je sredstva za iste pakete obezbedila vlada Madjarske (naravno od para tamosnjih poreskih obveznika).
Jovan2
Sonja je skola u najgusce naseljenom naselju Subotice, pa je i logicno da ima najvise dece. Mnogo znacajnije je da u skolama raste iz godine u godinu broj upisanih prvaka, a to se ne desava cesto u skolama Subotice iz koje beze svi koji srede strane pasose
Fox
To se zove marketing. Pitajte upravu skole Sonja Marinkovic. Neki direktori uspesnije reklamiraju svoje skole od drugih. Zahtev trzisne ekonomije, svidja nam se ili ne.
Dara Odgovori
Oš"Sečenji Ištvan" je ove godine upisala 129 đaka prvaka. Sa prelepom priredbom na srpskom i mađarskom jeziku i prepunom fiskulturnom salom, što roditelja,što baka i deka. Hvala puno nastavnicima, učiteljicama i direktorici na ovako lepom dočeķu.
Škola za primer!
naše škole Odgovori
Koja je sledeća škola na redu za zatvaranje?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.