Komentara: 4
Pregleda: 3564

Prijave za turnir u basketu "Pro-zivka 2017" do četvrtka

08.08.2017. u 11:00h > 14:53
Izvor: Subotica.com
Prvo izdanje basket turnira (3 na 3) na Prozivci, pod nazivom "Pro-zivka", održaće se u subotu (16-23h). Prijave su do četvrtka.
Prijave za turnir u basketu "Pro-zivka 2017" do četvrtka

Turnir na Prozivci, koji će po rečima organizatora preći u tradiciju, održava se u subotu od 16 do 23 časa na terenima za basket u srcu ovog naselja. Igra se po sistemu 3+1 (tri u polju i jedna zamena). Meč traje 10 minuta, ili dok prva ekipa ne dođe do 16. poena. Detaljna pravila možete pronaći na zvaničnoj Fejsbuk stranici turnira.

PRATEĆA DEŠAVANJA - U sklopu obeležavanja Dana mladih, u toku popodneva, počevši od 18 časova, na istom prostoru biće prezentovani ekstremni sportovi "Ground level fest" udruženja, aktivnosti slackline-a – hodanja po traci, fitnes programa "Zumba", ulične gimnastike i aerobik karatea, Crveni krst će se predstaviti sa vežbama za pružanje prve pomoći, dok će Zavod za javno zdravlje mladima omogućiti merenje indeksa telesne mase i određivanje kompozicije mišićne mase i masnog tkiva, a na smokilajzeru merenje koncentracije ugljen monoksida u izdahnutom vazduhu.

Kotizacija za kadete (2001 i mlađi) iznosi 1.200, dok je za seniore 2.500 dinara. Trenutno ima prijavljenih 8 kadetskih i 9 seniorskih ekipa.

Nagradni fond po rečima organizatora će biti formiran u zavisnosti od broja prijavljenih, a procentualno izraženo to će biti 60% za prvo mesto, 30% za drugo mesto i utešna nagrada za treće mesto.

Pored medalja za najbolje, organizator je obezbedio osveženje za sve učesnike.

Prijave se mogu obaviti do četvrtka, 10. avgusta, putem telefona 063/89-42-970 (Dule) ili 060/01-18-545 (Bora).

Organizaciju su podržali Grad Subotica, odnosno lokalna Kancelarija za mlade.

Za subotu su najavljeni prijatni vremenski uslovi za ovo doba godine, a pogotovo uzimajući u obzir prosek poslednjih desetak dana. Na dan takmičenja temperatura će biti oko 27 stepeni tokom popodneva, odnosno oko 20 stepeni pred kraj turnira. Tokom dana biće oblačno, mestimično sa sunčanim razdobljima, dok je u večernjim časovima moguća kiša.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3564

Povezane vesti

Povezane teme

turnir u basketu

turnir u basketu pro-zivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.