Komentara: 1
Pregleda: 3403

Obeležavanje međunarodnog Dana mladih u subotu na Prozivci

07.08.2017. u 16:41h
Izvor: Subotica.com
Kancelarija za mlade Grada Subotice organizuje obeležavanje međunarodnog Dana mladih u subotu, 12. avgusta, nizom sportsko rekreativnih i umetničkih sadržaja na Prozivci.
Obeležavanje međunarodnog Dana mladih u subotu na Prozivci

Kao Otvoreno prvenstvo Prozivke u basketu 2017, biće organizovan basket turnir 3x3 "Pro - zivka", od 16 do 23 časa. Zainteresovani mladi sugrađani svoje učešće bi trebalo da prijave do četvrtka, 10. avgusta, na sledeće telefone: 063 8942970 i 060 0118545.

Od sportskih aktivnosti, počevši od 18 časova, biće prezentovani i ekstremni sportovi Ground level fest udruženja, poput aktivnosti hodanja po traci, fitnes programa zumba, street work out-a i aerobik karatea.

Obeležavanje međunarodnog Dana mladih u subotu na Prozivci

Crveni krst će se predstaviti sa vežbama za pružanje prve pomoći. Zavod za javno zdravlje Subotica, u saradnji sa Učiteljskim fakultetom, omogućiće mladima merenje indeksa telesne mase i određivanje kompozicije mišićne mase i masnog tkiva na aparatu Inbody. Osim toga, na takozvanom smokilajzeru, sugrađani će moći da izmere koncentraciju ugljen monoksida u izdahnutom vazduhu.

Na Prozivci će biti održana i izložba radova radionice japanskog pop stripa "Manga" i "Anime", a takođe i stvaranje poezije, koju će voditi Urlik, grupa za kulturni aktivizam.

Nakon sportsko rekreativnog druženja na Prozivci, uslediće projekcija kratkog filma organizacije LDA, u dvorištu Art bioskopa "Aleksandar Lifka", s početkom u 21:30.

Obeležavanje međunarodnog Dana mladih u subotu na Prozivci

Međunarodni Dan mladih ustanovila je Generalna skupština UN 2000. godine, a obeležavanje u Srbiji počelo je nakon formiranja Ministarstva omladine i sporta 2007. godine, dok se u našem gradu ova manifestacija obeležava već devetu godinu za redom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3403

Povezana vest

Povezane teme

zavod za javno zdravlje

prozivka

međunarodni dan mladih

kancelarija za mlade

ground level fest

crveni krst subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.