Komentara: 2
Pregleda: 3078

Prijave za obuku "Volonterizam i aktivno učešće mladih"

08.12.2015. u 17:47h
Izvor: RTV
Kancelarija za mlade grada Subotice otvorila je poziv za učešće na obuci koja za temu ima aktivno učešće i volonterizam mladih.
Prijave za obuku "Volonterizam i aktivno učešće mladih"

Program će se realizovati tokom decembra i januara, a prijave su otvorene do 14. decembra. Obuka je namenjena mladima od 15 do 25 godina, iz Subotice i okoline, koji žele da postanu aktivni u svojoj zajednici.

Na radionicama će biti obrađene teme: "Zajednica i ja" (istraživanje lične uloge u zajednici i njenom razvoju), "Uspešna komunikacija" (timska komunikacija, vođenje sastanaka, upravljanje prosecima donošenja odluka), "Aktivizam i volonterizam" (na koje sve načine mladi mogu da iskuse aktivno učešće, prava i obaveze volontera, promocija volonterizma), "Planiranje i pisanje projekata".

Učesnici i učesnice obuke će u toku programa, uz podršku voditelja, organizovati akcije, aktivnosti i/ili radionice vršnjačkog tipa za mlade.

Obuka će trajati tokom decembra i januara, a prva radionica će se održati 17. decembra od 18 do 20 časova, u prostorijama Kancelarije za mlade grada Subotice, a prijavni formular može se pronaći ovde. Krajnji rok za prijavu je 14. decembar.

Dodatne informacije mogu se dobiti putem mejla office@kzm.subotica.rs ili telefonom na broj 024 558 384.

Izvor: RTV
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 3078
Povezane teme

kancelarija za mlade

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.