Komentara: 28
Pregleda: 13180

Prijava protiv odgovornih iz firme "MK Kujundžić"

06.12.2012. u 13:34h
Izvor: Policijska uprava Subotica
Hrvatska firma M.K. Kujundžić prevarila je oko 300 građana iz cele Srbije, među kojima ima i dosta Subotičana, nudeći im, uz naplaćenu proviziju, posao u inostranstvu nakon čega su nestali. Ovim povodom oglasila se i Policijska uprava Subotica.
Prijava protiv odgovornih iz firme "MK Kujundžić"

Pripadnici Policijske uprave u Subotici vrše kontrolu preduzeća DOO ''MK Kujundžić'' iz Subotice, koje se bavilo angažovanjem radne snage za rad u inostranstvu, Republici Hrvatskoj i Italiji. Preduzeće je zaključilo ugovore o radu sa velikim brojem osoba na teritoriji Republike Srbije, kojom prilikom je direktor firme preuzimao novac od njih, na ime troškova potrebnih za zapošljavanje, odnosno za radne i boravišne dozvole.

Kako zaključene ugovore firma DOO ''MK Kujundžić'' nije ispoštovala do 15. novembra 2012. godine, a pričinjena je materijalna šteta velikom broju građana, subotička policija će podneti krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici, protiv odgovornih lica zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja.

PU Subotica poziva sugrađane koji su oštećeni, a to do sada nisu prijavili u Policijsku upravu u Subotici, da se jave svakim radnim danom od 8 do 15 časova, na broj telefona 024/630-322, najkasnije do 20. decembra 2012. godine.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 28
Pregleda: 13180

Povezane vesti

Povezane teme

Policijska uprava Subotica

prevara

prevareni građani

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.