Komentara: 1
Pregleda: 1893

Prijateljski meč Spartaka i Jadrana

17.10.2012. u 00:46h
Izvor: FK "Spartak"
Kombinovani tim Spartak Zlatibor vode odigrao je prijateljsku trening utakmicu protiv ekipe Jadrana iz Feketića. Meč je odigran na Paliću po oblačnom vremenu ali pogodnom za igru. Šef Kurćubić iskoristio je priliku da proveri formu mladih igrača i nekolicine prvotimaca koji trenutno imaju manju minutažu.
Prijateljski meč Spartaka i Jadrana

U trećem minutu Subotičani su već imali vodstvo od 2:0 nakon pogotka raspoloženog Noskovića, danas trostrukog strelca, i Veselinovića. Do isteka prvog poluvremena ova dva igrača postigla su još tri gola. Nosković je savladao golmana Jadrana u 21. i 37. minutu da bi pet minuta pre kraja Veselinović svojim drugim golom na utakmici doveo Spartak Zlatibor vodu u vodstvo od 5:0.

U nastavku susreta nije bilo bitnijih promena na terenu. Dominirao je subotički superligaš koji je stvarao šanse i imao više od igre. Nakon gola Đorđevića u 68. minutu rezultat je bio 6:0. Gosti iz Feketića postigli su počasni pogodak u 81. minutu preko Ćetkovića, da bi u finišu susreta Milivojev i Milić postavili konačnih 8:1 za Spartak Zaltibor vodu.

Spartak Zlatibor voda - Jadran (Feketić) 8:1 (5:0)

Teren SC "Janko Pejanović" na Paliću.
Gledalaca: oko 50.
Sudija: Paštar Bojan (Subotica)

Strelci: Nosković 2., 21. i 37. min., Veselinović 3. i 40. min., Đorđević 68. min, Milivojev 86. min. i Milić 90. min (Spartak Zlatibor voda), Ćetković 78. min. (Jadran)

Spartak Zlatibor voda: Stijaković, Farkaš, Milenović, Antonijević, Đorđević, Pršić, Jočić, Milić, Veselinović, Milivojev, Nosković (cap.) Igrali još: Bogdanović, Jondić, Bjedov.

Jadran: Marević, Vujović, Stanišić, Matković, Radulović, Martinović, Ćetković, Borilović, Vujović Z, Žmukić, Igrali još: Glendža, Jovićević, Major, Stojanović, Đorđević, Borbelj, Roganović, Radovanović, Balać, Stojanović.

Izvor: FK "Spartak"
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1893
Povezane teme

fudbalski klub spartak

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.