Komentara: 17
Pregleda: 4286

Prezentacija sajta Sportskog saveza Subotice

09.04.2013. u 18:42h
Izvor: RTV City
Prezentacija sajta Sportskog saveza Subotice

Danas je održana promocija novog sajta Sportskog saveza Subotice čiji je osnovni cilj da se svi sportisti, sportski radnici i građani informišu o svim sportskim dešavanjima u gradu, a takođe osmišljen je da se sa sajta mogu preuzeti i svi potrebni formulari za finansiranje sportskih klubova.

Takođe na ovom sajtu može se videti i spisak svih sportskih organizacija u Subotici i okolini. Sajt je dvojezičan je i sadrži sve elemente modernog sajta kao npr. statistika, deljenje prema društvenim mrežama i drugo.

Adresa sajta je www.sportskisavezsubotice.org.

Izvor: RTV City
Prezentacija novog sajta Sportskog saveza Subotice Prezentacija novog sajta Sportskog saveza Subotice Prezentacija novog sajta Sportskog saveza Subotice Prezentacija novog sajta Sportskog saveza Subotice Prezentacija novog sajta Sportskog saveza Subotice Prezentacija novog sajta Sportskog saveza Subotice Prezentacija novog sajta Sportskog saveza Subotice Prezentacija novog sajta Sportskog saveza Subotice
Postavljeno pre 11 godina i 2 nedelje
Komentara: 17
Pregleda: 4286
Povezane teme

sportski savez subotice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.