Komentara: 4
Pregleda: 3907

Preventivni pregledi u nedelju i u Opštoj bolnici

24.05.2019. u 12:01h
Izvor: Subotica.com
Akcija besplatnih preventivnih pregleda, koju je pokrenulo Ministarstvo zdravlja, nastavlja se u nedelju, 26. maja, u Opštoj bolnici Subotica. U periodu od 8 do 16 časova, sugrađani će biti u prilici da urade oftalmološki (očni) pregled, ultrazvuk abdomena i kontrolu hormona štitaste žlezde.
Preventivni pregledi u nedelju i u Opštoj bolnici

U cilju rane dijagnostike hroničnih bolesti, koje blagovremenim otkrivanjem i lečenjem mogu da se stave pod kontrolu, ove nedelje sugrađani će biti u prilici da obave oftalmološki (očni) pregled, ultrazvuk abdomena i kontrolu hormona štitaste žlezde, a svi pregledi obavljaće se u prostorijama Službe za specijalističko-konsultativne preglede (Očne ambulante, Službi za radilogiju i Službi za laboratorisjku delatnost).

Iz Opšte bolnice napominju da oni sugrađani koji žele da urade ultrazvučni pregled abdomena treba adekvatno da se pripreme, što podrazumeva uzdržavanje od konzumiranja hrane, kafe i cigareta od ponoći.

Na pregled mogu da se jave i sugrađani koji nemaju zdravstveno osiguranje, ali je potrebno da ponesu sa sobom bilo koji dokument za identifikaciju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3907
Povezane teme

subotička bolnica

bolnica

opšta bolnica

besplatan pregled

kontrola zdravlja

bolnica subotica

preventivni pregledi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.