Komentara: 2
Pregleda: 3071

Prelaz preko "Horgoš 2" od danas radi od 5 do 23 časa

21.03.2024. u 15:58h
Izvor: Subotica.com  / RTV Pannon
Prelaz preko "Horgoš 2" od danas radi od 5 do 23 časa

Na zvaničnoj internet stranici mađarske policije, police.hu pojavila se informacija da će granični prelaz "Horgoš 2 – Reske", na magistralnom putu biti otvoren od 7 do 19 časova. To, ipak, neće biti tako - saznaje PannonRTV. - Od sada granični prelaz "Horgoš 2 – Reske" na magistralnom putu biće otvoren od 5 do 23 časa

Podsetimo, celodnevno radno vreme graničnog prelaza "Horgoš II – Reske II", uvedeno je kao privremena mera 20. novembra 2023. godine, a naknadno produženo je do 20. marta tekuće godine. Umesto da se vrati na stari režim od 7 do 19 časova, do daljeg će biti od 5 do 23 časa.

Ovo radno vreme se odnosi na sve dane u nedelji, a prelaz je dostupan putnicima koji putuju putničkim automobilom. Osim državljana Srbije i Mađarske mogu ga koristiti i putnici iz Evropske unije, Švajcarske, Norveške i Islanda.

Granični prelaz "Horgoš 2 - Reske" na magistralnom putu je posebno atraktivan ljudima koji svakodnevno putuju zbog posla, lokalno stanovništvo, učenici i studenti, a svakako je dodatno rasterećenje prelaza na auto-putu, koji povremeno ima "čepove", zbog čega je tranzit usporen.

 

Građani uznemireni pucnjavom iz šume, policija intervenisala i sprečila sukobe migrantskih grupa

Pridružite se viber zajednici "Uživo sa subotičkih ulica", kliknite na sličicu iznad.

Izvor: Subotica.com / RTV Pannon
Postavljeno pre 1 mesec i 1 nedelju
Komentara: 2
Pregleda: 3071
Povezane teme

granični prelaz horgoš 2

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.