Komentara: 3
Pregleda: 3327

Preko 200 novih priključaka na vodovodnu mrežu

28.07.2012. u 23:48h
Javno-komunalno preduzeće “Vodovod i kanalizacija” priključilo je preko 200 novih potrošača na vodovodnu mrežu u sklopu akcije “Zdrava pijaća voda u svako domaćinstvo”. Akcija je podrazumevala polvoljniju cenu priključka i plaćanje na rate, a u vodovodu kažu da će, ukoliko se za to stvore uslovi, moći da pokrenu sličnu akciju i na jesen.
Preko 200 novih priključaka na vodovodnu mrežu

Za šest meseci koliko je trajala akcija “Zdrava pijaća voda u svako domaćinstvo”, preko 200 domaćinstava priključilo se na vodovodnu mrežu po povoljnijim cenama od standardnih. Umsto 28.500 dinara, građani su plaćali oko 20.000 dinara za priključak. Polovina troškova plaćala se avansno, a ostatak u tri rate.

U JKP Vodovod i kanalizacija su zadovoljni ostvarenim rezultatima i spremni su i za slične akciju u budućnosti, pod uslovom da za to budu postojali finansijski uslovi.

Organizovanim sistemom vodosnabdevanja pokrivreno je oko 50.000 domaćinstava, privrednih subjekata i ustanova. Svi oni godišnje utroše preko 6 miliona kubnih metara vode.

Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3327
Povezane teme

jkp vodovod i kanalizacija

uvođenje kanalizacije i vodovoda

vodovodna mreža

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.