• Pregleda: 2931

Preko 200 novih priključaka na vodovodnu mrežu

Javno-komunalno preduzeće “Vodovod i kanalizacija” priključilo je preko 200 novih potrošača na vodovodnu mrežu u sklopu akcije “Zdrava pijaća voda u svako domaćinstvo”. Akcija je podrazumevala polvoljniju cenu priključka i plaćanje na rate, a u vodovodu kažu da će, ukoliko se za to stvore uslovi, moći da pokrenu sličnu akciju i na jesen.
Preko 200 novih priključaka na vodovodnu mrežu

Za šest meseci koliko je trajala akcija “Zdrava pijaća voda u svako domaćinstvo”, preko 200 domaćinstava priključilo se na vodovodnu mrežu po povoljnijim cenama od standardnih. Umsto 28.500 dinara, građani su plaćali oko 20.000 dinara za priključak. Polovina troškova plaćala se avansno, a ostatak u tri rate.

U JKP Vodovod i kanalizacija su zadovoljni ostvarenim rezultatima i spremni su i za slične akciju u budućnosti, pod uslovom da za to budu postojali finansijski uslovi.

Organizovanim sistemom vodosnabdevanja pokrivreno je oko 50.000 domaćinstava, privrednih subjekata i ustanova. Svi oni godišnje utroše preko 6 miliona kubnih metara vode.

povezane teme

3
robin Odgovori
Zašto ja sad prvi put čujem za ovu akciju kao da je to cij nekima da građani ne znaju za ovu akcuju.
Ilija Čvorović Odgovori
@Robin

Moraš češće i koncentrisanije da pratiš vesti na subotica.com :)
http://www.subotica.com/vesti/jeftinije-prikljucenje-na-vodovod-id9495.html
abrakadabra Odgovori
i 20000 je mnogo....u Hrvatskoj je cena priključka 5000 manja....ne znam šta to daju za 20000 kad sam kopaš, sam praviš šahtu, sve sam. bilo bi logično da je priključak besplatan....zar ne?


e zemljo srbijo....
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.