Komentara: 1
Pregleda: 2441

Predstavljene "Mačkaste priče" u vrtiću "Dambo"

14.03.2015. u 15:30h
Izvor: RTV Yueco
U vrtiću “Dambo” sinoć je predstavljena knjiga beogradske pesnikinje Jasmine Malešević “Mačkaste priče”. U stvaranju ove knjige, kao gosti, učestvovala su deca ovog subotičkog vrtića koja su sinoć za svoje drugare i roditelje pripremila prigodan program i malu proslavu ovog izdanja.
Predstavljene "Mačkaste priče" u vrtiću "Dambo"

Klinci vrtića Dambo učestvovali su kao gosti u stvaranju knjige “Mačkaste priče”, a sinoć su imali priliku da se ponovo druže sa autorkom ove knjige Jasminom Malešević. Svak od njih ima svoj omiljeni deo ove knjige koja sadrži tri priče i dve pesme.

Autorka, Jasmina Malešević, napisala je knjigu uz pomoć svog sina, u periodu kada je on bio mali, a u rad su se pre godinu dana uključili mališani vrtića Dambo tako što su pisali svoje utiske, slali crteže, a napisali su i jednu priču inspirisanu ovom knjigom. Sve to su sinoć, zajedno sa autorkom, predstavili knjigu svojim vršnjacima, drugarima i onima koji će je najviše i čitati njima – roditeljima.

Nakon promocije, novo izdanje knjige “Mačkaste priče” postalo je deo riznice bajki ovih mališana.

Izvor: RTV Yueco
Promocija knjige "Mačkaste Priče" Promocija knjige "Mačkaste Priče" Promocija knjige "Mačkaste Priče" Promocija knjige "Mačkaste Priče" Promocija knjige "Mačkaste Priče" Promocija knjige "Mačkaste Priče" Promocija knjige "Mačkaste Priče" Promocija knjige "Mačkaste Priče"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2441
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.