Komentara: 2
Pregleda: 8369
Foto

Predstavljena turistička ponuda Republike Srpske

14.09.2016. u 16:57h
Izvor: Subotica.com
Turistička organizacija Republike Srpske (TORS) predstavila je danas na centralnom gradskom trgu svoju bogatu ponudu u okviru Dana Srpske u Srbiji, manifestacije koja se paraleno održava u više gradova u našoj državi. Štand TORS biće otvoren za sve zaniteresovane do petka.
Predstavljena turistička ponuda Republike Srpske

Nakon kraćeg predstavljanja bogate ponude turističkih atrakcija direktorka TORS Nada Jovanović pozvala je Subotičane i Vojvođane da budu gosti Republike Srpske i neposredno dožive specifičnosti ovog kraja, prelepe prirode, gastronomske ponude i sadržaja za sve generacije.

- Manifestacija "Dani Srpske u Srbiji" održava se četvrti put, ove godine u 15 gradova, sa 22 fantastičnih programa. Ako ste bili na Jahorini ili bilo gde u RS, dođite da sada vidite našu ponudu. Izdvajamo banju Vrućicu i novootvorenu banju Kulaši, da vidite Višegrad – najbrže rastuću destinaciju u Republici Srpskoj. Ako volite skijanja dođite na Jahorinu i Kozaru, koja sada ima daleko više kilometara staza za skijanje i interesantna je roditeljima sa decom, a takođe uvedeno je i noćno skijanje. Ono što mi prezentujemo, zato što se najviše traži jeste naša priroda, tj voda i zelenilo. Tu vam predstavljamo naše nacionalne parkove Kozara i Sutjeska, naše divne reke Drinu, Unu, Vrbas, Sanu, kao i popularne raftinge na Vrbasu i Tari. - kratko je sumirala direktorica TORS-a 

Predstavljena turistička ponuda Republike Srpske

Projekat pod nazivom "Dani Srpske u Srbiji" je nastao sa idejom da se građanima Srbije na specifičan način predstavi Republika Srpska i svi njeni potencijali.

U turističku ponudu Republike Srpske svakako spadaju i brojni festivali koji pored muzičkih nastupa  izvođača raznih žanrova posetiocima nude i svojevrsnu adrenalinsku zabavu, odnosno provod koji ima poseban ugođaj u specifičnom ambijentu.

- Izdvojiću i naše festivale, koji su interesantni mlađoj populaciji poput OK festa u NP Sutjeska, a uskoro počinje i Drill and chill festival. Izdvojila bi iz ponude kanjon Tjesno kod Banja Lukeza ljude koji vole avanture i adrenalin. - dodaje je Nada Jovanović iz TORS-a i pozvala Subotičane da posete štand u centru grada gde mogu da dobiju prave informacije

Predstavljena turistička ponuda Republike Srpske

Predstavljena turistička ponuda Republike Srpske

Pored zimskog turizma koji je tradicionalno najzastupljeniji, turistički radnici akcenat stavljaju na nacionalne parkove sa avanturističkim turizmom, etno, verski, gradski turizam kao i na sve popularnije banje.

Na centralnom gradskom trgu upriličen je i nastup ženske pevačke grupe iz Banja Luke, koja izvodi tradicionalnu muziku.

Predstavljena turistička ponuda Republike Srpske

Manifestacija "Dani Srpske u Srbiji" traje do petka, 16. septembra. Večeras od 18 časova u Multipleks areni na Makovoj sedmici održaće se Zavičajni turnir u malom fudbalu na kojem se očekuje oko 200 učesnika i gostiju.

Izvor: Subotica.com
Promocija Turističke organizacije Republike Srpske Promocija Turističke organizacije Republike Srpske Promocija Turističke organizacije Republike Srpske Promocija Turističke organizacije Republike Srpske Promocija Turističke organizacije Republike Srpske Promocija Turističke organizacije Republike Srpske Promocija Turističke organizacije Republike Srpske Promocija Turističke organizacije Republike Srpske
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 8369

Povezana vest

Povezane teme

dani srpske u srbiji

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.