Komentara: 0
Pregleda: 4486

Predstava učenika Gimnazije i ekonomske škole iz Bačke Topole u petak u Dečjem pozorištu

20.01.2016. u 12:18h
Izvor: Subotica.com
U petak, 22. januara u Dečjem pozorištu Subotica sa početkom u 19 časova, održaće se predstava „Pokondirena tikva“ koju su pripremili učenici Gimnazije i ekonomske škole „Dositej Obradović“ iz Bačke Topole. Za režiju je odgovorna profesorica Nevena Predojević. Karte po ceni od 100 dinara mogu da se kupe pre početka predstave u predvorju Dečjeg pozorišta.
Predstava učenika Gimnazije i ekonomske škole iz Bačke Topole u petak u Dečjem pozorištu

Predstava je rađena po istoimenoj komediji Jovana Sterije Popovića, a premijerno je izvedena povodom jubileja 50 godina postojanja Gimnazije i ekonomske škole „Dositej Obradović“ u Bačkoj Topoli. U petak, u Dečjem pozorištu mladi glumci će po treći put izvesti ovu uspešnu školsku predstavu i pokazati Subotičanima njihovo zavidno glumačko umeće.

U jednočasovnoj izvedbi publika će moći da uživa u komičnim elementima, dok su vedru atmosferu sa mnogo smeha potvrdile pozitivne kritike već nakon premijere. Ovom prilikom pozivamo sve generacije da nam se pridruže i da zajedno uživamo u čarima dobro poznate satirične komedije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 4486
Povezane teme

gimnazija subotica

Subotičko Dečje pozorište

gimnazija svetozar marković

subotička gimnazija

dečje pozorište

pozorišna predstava

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.