Komentara: 1
Pregleda: 1813

Predstava "Radnička hronika" subotičkog Narodnog pozorišta nagrađena u Užicu

10.06.2021. u 14:24h
Izvor: Subotica.com
Subotičko Narodno pozorište nastupilo je u Užicu na 25. Jugoslovenskom pozorišnom festivalu sa predstavom "Radnička hronika", koju je stručni žiri nagradio, a publika visoko ocenila.
Predstava "Radnička hronika" subotičkog Narodnog pozorišta nagrađena u Užicu

Stručni žiri, u sastavu profesor emeritus Svetozar Rapajić i članovi Dragana Varagić i Janko Ljumović, nagradili su specijalnim ardalionom autorski tim i ansambl predstave "Radnička hronika" uz obrazloženje da predstava propituje mogućnost pobune i sudbinu malog čoveka kroz preciznu i disciplinovanu kolektivnu igru koja kritički posmatra moguće protivrečnosti ove teme.

Publika na festivalu je komad subotičkog teatra ocenila ocenom 4.22.

U ovoj predstavi Igraju: Srđan Sekulić, Bojana Milanović, Jelena Mihajlović, Milan Vejnović, Dimitrije Dinić, Igor Greksa, Marko Vasiljević i Dimitrije Aranđelović, a režirao ju je Veljko Mićunović. Predstava je premijeru imala 16. oktobra 2019. godine na daskama scene "Jadran".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1813
Povezane teme

Narodno pozorište

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.