Komentara: 28
Pregleda: 12732

Predsednik odlikovao Zvonka Bogdana

18.02.2016. u 02:35h
Izvor: Subotica.com
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uručio je povodom Dana državnosti odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama, zahvalivši im na zasluženim priznanjima.
Predsednik odlikovao Zvonka Bogdana

"Vi ste odlikovali sebe, a predsednik samo nije uspeo da svima koji su se odlikovali dodeli odlikovanja. Zato ću sve do kraja mandata neprekidno morati da se suočavam sa sopstvenom nemoći da svima koji su se uzdigli iznad nas i odlikovali uručim odlikovanja", rekao je Nikolić na svečanoj ceremoniji.

- Čast mi je da vam u ime svih građana uručim odličje. O vašem radu i uspesima, Konfučije je rekao "Kad radiš za druge, radi tako posvećeno kao da radiš za sebe". Samo takvom posvećenošću prevazilazite sve prepreke, u Srbiji naročito. Vama čestitam zaslužena priznanja, a građanima Sretenje, Dan državnosti - rekao je Nikolić u Predsedništvu u Beogradu.

Među odlikovanima je i legenda tamburaške muzike, subotički kantautor Zvonko Bogdan.

- Izuzetna mi je čast da primim od predsednika republike jednu ovakvu nagradu, posebno jer sam nacionalna manjina. Oduševljen sam izvedbom moje pesme od strane ovog predivnog orkestra i zahvaljujem svima - podelio je svoje zadovoljstvo sa prisutnima Zvonko Bogdan, čiju je pesmu "Hej salaši na severu Bačke" pred uvaženim zvanicama izveo kvartet vojnog orkestra "Stanislav Binički".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 28
Pregleda: 12732
Povezane teme

zvonko bogdan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.