Komentara: 26
Pregleda: 7568

Predloženo raspuštanje Gradskog odbora SPS

23.10.2014. u 15:44h
Izvor: Subotičke novine
Pre 2 dana na pokrajinskom nivou doneta je odluka da se raspusti Gradski odbor Socijalističke partije Srbije u Subotici, a o kojoj, prema informacijama koje su nam raspoložive u ovom momentu, još uvek treba da se izjasni glavni odbor SPS.
Predloženo raspuštanje Gradskog odbora SPS

Kako Subotičke novine nezvanično saznaju, u utorak 21. oktobra, na pokrajinskom nivou je doneta odluka da se raspusti Gradski odbor Socijalističke partije Srbije u Subotici.

Kako je za oove novine potvrđeno od više članova subotičkog SPS-a, razlozi da se rasformira Gradski odbor u Subotici su međusobna razmimoilaženja i suprotstavljanja više frakcija unutar lokalne stranke SPS-a, a iz istih razloga rasformirani su odbori u još nekoliko gradova.

Po informacijama do kojih je došao sajt subotica.com juče je Glavni odbor SPS-a iz Beograda trebalo da razmatra i eventualno potvrdi ili povuče tu odluku Pokrajinskog odbora Socijalista, ali sednica Glavnog odbora SPS-a još uvek nije održana zbog obaveza visokih funkcionera stranke.

Izvor: Subotičke novine
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 26
Pregleda: 7568

Povezane vesti

Povezane teme

sps

sps subotica

socijalistička partija srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.