Komentara: 0
Pregleda: 1700

Predavanje za preduzetnike na temu "Postavljanje ciljeva"

15.11.2018. u 14:43h
Izvor: Subotica.com
U cilju pružanja podrške razvoju malih i srednjih preduzeća i preduzetništva, Poslovni inkubator Subotica nastavlja da organizuje besplatna predavanja za sva zainteresovana lica.
Predavanje za preduzetnike na temu "Postavljanje ciljeva"

Predavanje na temu "Postavljanje ciljeva" održaće se u sredu, 21. novembra, u konferencijskoj sali Poslovnog inkubatora, s početkom u 10 časova. Ovoga puta, predavač će biti preduzetnik, trener i prodavac Bojan Božović, višestruko nagrađivan za prodajne aktivnosti, koji će prisutnima govoriti o "smart" metodi, kako da uspešno postave ciljeve u poslovanju, te podeliti korisne primere i iskustva iz prakse.

Vremensko trajanje predavanja je dva i po sata, a prisustvo je potpuno besplatno.

Kako je broj mesta ograničen, iz Poslovnog inkubatora mole sve zainteresovane da se prijave do 20. novembra do 12 časova na telefon 024/544-044 i rezervišu svoje mesto na vreme. 

Ovo će biti drugo, od ukupno osam predavanja, koja Poslovni inkubator Subotica organizuje u cilju pružanja podrške razvoju malih i srednjih preduzeća i preduzetništva.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1700

Povezano dešavanje

Povezane teme

poslovni inkubator subotica

preduzetništvo

besplatno predavanje

preduzetnici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.