• Pregleda: 2339

Predavanje na temu zapošljavanja osoba sa invaliditetom

Predavanje na temu zapošljavanja osoba sa invaliditetom

Juče je u Novoj Opštini organizovano predavanje na temu zapošljavanja osoba sa invaliditetom i javni radovi. Predavač je bio Zlatko Panić, direktor Nacionalne sluzbe za zapošljavanje, filijala Subotica.

Predavanje je organizovalo udruženje "Centar za pravi život" u saradnji sa udruženjem amputiranih i rođenih sa malformacijama u Severno-bačkom okrugu.


povezane teme

2
Kobescxak Odgovori
U svakom slucaju to treba podezati, nece propasti ni jedna firma ako zaposli po jednu ili vise osoba sa invaliditetom.Sve firme su uglavnom propale zbol loseg radad i rukovodjenja direktora i stecajnih upravnika, zbog malverzacija, pljacke i korupcije , kao sto je naprm. AGROKOMBINAT SUBOTICA, koji nije usamljeni primer.
Student Odgovori
Naša drzava koja zapošljava 2/3 od ukupnog broja zaposlenih nema obavezu da kao svaki drugi poslodavac zapošljava osobe sa invaliditetom.Taj problem prebačen je na već iznemogle preduzetnike koji ne mogu ni sebe prehraniti. Lokalna i republička vlast zapošljava svoje partijske članove a radije će platiti (naravno našim parama ) penale nego zaposliti osobe sa invaliditetom, jer pored njih nebi mogli raditi svoje uobičajene (kriminalne)poslove.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.