Komentara: 111
Pregleda: 10505
Foto

Predata lista "Aleksandar Vučić - Subotica sutra" za lokalne izbore

27.04.2024. u 22:28h
Izvor: Subotica.com
Na predstojećim lokalnim izborima, koji će se održati 2. juna, pod brojem 1 biće lista "Aleksandar Vučić - Subotica sutra", čiji je nosilac Stevan Bakić, predsednik GrO Srpske napredne stranke.
Predata lista "Aleksandar Vučić - Subotica sutra" za lokalne izbore

Potpisi podrške koalicionoj listi za odbornike Skupštine grada prikupljali su se danas na pet punktova - sedištu stranke u Parku Ferenca Rajhla, i mesnim zajednicama Centar 1, Palić, Bajmok i Novi Žednik. Za nešto više od sat vremena prikupljeno je više od hiljadu potpisa građana.

Predata lista "Aleksandar Vučić - Subotica sutra" za lokalne izbore

- Zahvaljujem se mojim Subotičanima za koje sam mnogo puta rekao da su izuzetno odgovorni i politički obrazovani. U proteklom periodu zajedno smo uradili mnogo stvari, čak istorijskih za nas. Ne sumnjam da će 2. juna znati da odaberu šta je ono što donosi bolje sutra našem gradu - poručio je Stevan Bakić. - Ja obećavam da ćemo zajednički raditi još jače na razvoju i napretku našeg grada, a to smo i dokazali u prethodnom periodu. Subotica je bitan grad za celu Srbiju, imamo brojne planove i verujem da će građani prepoznati šta je najbolje za nih, a to je lista "Aleksandar Vučić - Subotica sutra"

Izvor: Subotica.com
Predaja potpisa podrške subotičkog SNS-a za lokalne izbore Predaja potpisa podrške subotičkog SNS-a za lokalne izbore Predaja potpisa podrške subotičkog SNS-a za lokalne izbore Predaja potpisa podrške subotičkog SNS-a za lokalne izbore Predaja potpisa podrške subotičkog SNS-a za lokalne izbore Predaja potpisa podrške subotičkog SNS-a za lokalne izbore Predaja potpisa podrške subotičkog SNS-a za lokalne izbore Predaja potpisa podrške subotičkog SNS-a za lokalne izbore
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 mesec i 2 nedelje
Komentara: 111
Pregleda: 10505

Povezana vest

Povezane teme

srpska napredna stranka

lokalni izbori subotica

lokalni izbori u subotici

prikupljanje potpisa

izbori2024

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.