Komentara: 13
Pregleda: 5990

Prečistač se konačno završava

06.03.2013. u 01:43h
Izvor: JKP "Vodovod i kanalizacija"
Upravni odbor Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija" Subotica je na svojoj sednici dana 5. marta 2013. godine potvrdio svoju prethodnu saglasnost, u smislu kojeg su direktor javnog preduzeća i holandska firma "Haskoning DHV" potpisali ugovor o konačnom obračunu prečistača - stoji u saopštenju JKP "Vodovod i kanalizacija"
Prečistač se konačno završava

Prema primedbama stručne komisije za tehnički prijem – a one su uglavnom razlike koje potiču između domaćih i međunarodnih normi - prečistač će u narednih nekoliko meseci dobiti konačnu dozvolu za rad, zavisno od potrebnih radova i vremenskih uslova.

U roku od nekoliko nedelja Upravni odbor javnog preduzeća će odobriti detaljan izveštaj, koji će poslati Skupštini Grada sa molbom za izmenu plana rada za ovu godinu.

Javno komunalno preduzeće Vodovod i kanalizacija Subotica ovim putem sa radošću obaveštava javnost, da je ova dugotrajna, i sa aspekta finalizacije, u nekim momentima neizvesna investicija se uspešno završava. Jedna od najvećh ulaganja u novijoj istoriji grada, u pogledu poboljšanja kvaliteta vode Palićkog jezera se ostvarila.

Izvor: JKP "Vodovod i kanalizacija"
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 13
Pregleda: 5990
Povezane teme

jkp vodovod i kanalizacija

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija

prečistač

prečistač otpadnih voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.