Komentara: 7
Pregleda: 7524

Praznično radno vreme za Božić po Julijanskom kalendaru

05.01.2019. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
Za vreme predstojećeg praznika, Božića po Julijanskom kalendaru, javna preduzeća i ustanove neće raditi ili će sugrađanima pružati usluge kroz dežurstva.
Praznično radno vreme za Božić po Julijanskom kalendaru

Na dan Božića, 7. januara, rad u Domu zdravlja Subotica biće organizovan kroz dežurstvo. Nijedna ambulanta u gradskim i vangradskim naseljima neće raditi, osim ambulante Ogranak IV (Karađorđev put 55), u periodu od 7 do 20 časova. Dežurstvo će biti organizovano u Službi za hitnu medicinsku pomoć 24 sata, a zdravstvene stanice u Bajmoku i Čantaviru organizovaće dežurstvo na isti način kao u gradu.

Služba za zdravstvenu zaštitu dece organizovaće dežurstvo 7. januara u Dečijem dispanzeru (Đure Đakovića), u vremenu od 8 do 24 časa. Nakon toga, dežuraće Odeljenje pedijatrije Opšte bolnice Subotica.

Stomatološka služba organizovaće dežurstvo 7. januara Zubnoj poliklinici (Trg žrtava fašizma), u vremenu od 7 do 13 časova.

Za vreme predstojećih praznika, Apoteka Subotica radiće kroz dežurstvo. Apoteka Ogranak 1 (kod Gradske kuće) neprekidno će dežurati od subote, 5. januara, pa sve do utorka, 8. januara, do 7 časova i 30 minuta. Apoteka Ogranak 13 (Čantavir) i Ogranak 14 (Bajmok) radiće u ponedeljak, 7. januara, od 7:30 do 13 časova.

U ponedeljak, 7. januara, JKP "Čistoća i zelenilo" neće odvoziti komunalni otpad sa terena po rasporedu za taj dan. Komunalni otpad iz domaćinstva odvoziće se samo sa Kelebije (leva strana - posmatrajući iz pravca grada).

Gradski autobusi JP "Subotica-trans" će u ponedeljak, 7. januara, saobraćati po redu vožnje za nedelju.

Za vreme predstojećih praznika, 6. i 7. januara, upravne kancelarije JKP "Stadion" neće raditi, kao ni Gradski stadion, Gradsko strelište, Sportski tereni u Prvomajskoj i Stonoteniska sala. Gradsko klizalište i bazen u Dudovoj šumi oba dana radiće redovno, dok će SRC Prozivka biti otvoren od 6 do 24 časa. U Hali sportova biće obezbeđeno dežurstvo.

U ponedeljak, 7. januara, pošte na graničnim prelazima Kelebija i Horgoš radiće po uobičajenom radnom vremenu, odnosno 24 časa.

Na dan Božića, 7. januara, JKP "Parking" neće vršiti naplatu parkinga.

Za vreme predstojećih praznika, 6. i 7. januara, JKP "Pogrebno" neće pružati komunalne usluge, dok će pogrebne usluge pružati od 8 do 12 časova. Ova dva dana neće biti sahrana.

Od utorka, 8. januara, Gradska biblioteka Subotica prelazi na novo radno vreme, te će ponedeljkom, sredom i petkom raditi od 7:30 do 15 časova, utorkom i četvrtkom od 12  do 19:30 časova, dok će subotom biti zatvorena.

Trgoprometovi maloprodajni objekti će u nedelju biti otvoreni do 18 časova, a u ponedeljak do 13 časova. Lidl, Maksi i Roda će u nedelju raditi do 18 časova, a u ponedeljak je neradni dan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 3 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 7524
Povezane teme

neradni dani za praznike

dežurstva za vreme praznika

božić

pravoslavni božić

radno vreme javnih preduzeća i ustanova

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.