Komentara: 7
Pregleda: 11538

Praznično radno vreme

30.12.2019. u 13:44h
Izvor: Subotica.com
Za vreme predstojećeg državnog praznika, 1. i 2. januara javna preduzeća i ustanove neće raditi ili će sugrađanima pružati usluge kroz dežurstva.
Praznično radno vreme

U dane predstojećih praznika, druga smena zaposlenih u ambulantama opšte medicine Doma zdravlja Subotica će 31. decembra raditi skraćeno, do 17 časova, a nakon toga dežurstvo preuzima Služba za hitnu medicinsku pomoć. Nijedna gradska i vangradska ambulanta neće raditi 1. i 2. januara.

Sve apoteke, koje su u nadležnosti Apoteke Subotica, radiće 31. decembra po skraćenom radnom vremenu, a od 17 časova dežurstvo će preuzeti apoteka Ogranak 1 (Gradska kuća), koja će raditi non-stop do 7:30 časova do 3. januara.

Za vreme državnog praznika, JKP "Čistoća i zelenilo" 1. i 2. januara neće odvoziti komunalni otpad sa terena po rasporedu za te dane. Komunalni otpad iz domaćinstava će se umesto 1. odvoziti 4. januara, te iz nadležnog preduzeća mole korisnike da tog dana iznesu svoje tipske posude u jutarnjim časovima u mesnim zajednicama Ker, Aleksandrovo, Prozivka, Zorka i Centar 2. Za vreme predstojećih praznika, žuti džakovi se neće odvoziti, a nakon praznika odvoziće se po ustaljenom rasporedu. Prva dva dana 2020. godine, Gradska deponija biće zatvorena.

Autobusi gradskog saobraćaja JP "Subotica-trans" će 31. decembra saobraćati do 21 čas. Poslednji polasci na gradskim linijama će saobraćati na sledeći način:

Linija 1a: Polazak sa Kelebije opštine u 21 čas će saobraćati do Novog naselja, dok će polazak sa Novog naselja u 21 čas saobraćati do Kelebije opštine.
Linija 2: Polazak iz Srpskog šora u 20:30 časova će saobraćati do Pačirskog puta, dok će polazak od Pačirskog puta u 21 čas saobraćati do Srpskog šora.
Linija 3: Polazak sa Makove sedmice u 21 čas će saobraćati do Bajskog puta, dok će polazak sa Bajskog puta u 20:20 časova saobraćati do Makove sedmice.
Linija 6: Polazak sa Vikend naselja u 20:55 časova će saobraćati do Malog Bajmoka, dok će polazak iz Malog Bajmoka u 21:30 časova saobraćati do "Subotica-trans"-a.
Linija 16: Poslednji polazak iz Aleksandrova za Teslino naselje biće u 21 čas, dok će poslednji polazak iz Teslinog naselja biti u 20:55 časova.

Nakon navedenih polazaka, autobusi neće saobraćati, a polazaka neće biti ni u prigradskom saobraćaju.

Za vreme državnog praznika, 1. i 2. januara, autobusi će saobraćati po redu vožnje za nedelju, dok će linija Subotica-Segedin saobraćati 2. januara, s vremenima polazaka 6:30 časova iz Subotice, odnosno 12:30 časova iz Segedina.

Za vreme predstojećih praznika, maloprodajni objekti prodavnica "Trgopromet", "Idea", "Maxi" i "Lidl" radiće 31. decembra do 18 časova, 1. januara će biti zatvoreni, dok će 2. januara raditi redovno.

Od 31. decembra do 2. januara, sportski tereni JKP "Stadion" u Prvomajskoj, Stonoteniska sala, Gradsko strelište i Gradski stadion neće raditi. Gradsko klizalište radiće 31. decembra od 10 do 12 časova, 1. januara će biti zatvoreno, dok će 2. januara raditi redovno. SRC Prozivka radiće 31. decembra od 6 do 14 časova, 1. januara biće zatvoren, dok će 2. januara raditi redovno. Hala sportova će 31. decembra biti otvorena do 12 časova, 1. januara neće raditi, dok će 2. januara biti obezbeđeno dežurstvo. Bazen u Dudovoj šumi neće raditi 31. decembra i 1. januara, dok će 2. januara raditi redovno.

JKP "Parking" će 31. decembra naplaćivati parking do 18 časova, dok se 1. i 2. januara parkiranje neće naplaćivati.

Za vreme predstojećih praznika, Sinagoga će 31. decembra raditi skraćeno, do 10 do 14 časova, dok će 1. i 2. januara biti zatvorena za posetioce.

Prva dva dana 2020. godine, non-stop će dežurati pošte na graničnim prelazima "Horgoš" i "Kelebija", dok će pošte u objektu "Roda" (Segedinski put 92) i objektu "Univerexport" (Bajski put bb) raditi samo 2. januara od 8 do 20:30 časova, odnosno od 8 do 19 časova.

Državni praznici, 1. i 2. januar, biće neradni dani i za sve zaposlene u Gradskoj upravi Grada Subotice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 3 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 11538
Povezane teme

neradni dani za praznike

nova godina

novogodišnji praznici

državni praznik

radno vreme javnih preduzeća i ustanova

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.