Komentara: 0
Pregleda: 6293

Pravni fakultet i IPA sarađuju i u Subotici

29.01.2016. u 16:26h
Izvor: TV Subotica
Dekan Pravnog fakulteta za Privredu i pravosuđe, prof. dr Marko Carić, i potpredsednik Internacionalne policijske asocijacije regije Subotica, Aleksandar Glišić, potpisali su protokol o saradnji.
Pravni fakultet i IPA sarađuju i u Subotici

Nakon što je ova visokoškolska ustanova pre tri godine otvorila jedinicu u Subotici primećena je potreba za proširenjem saradnje sa policijskom asocijacijom koja se već pokazala uspešnom u Novom Sadu.

Prema rečima prof. dr Marka Carića, dve ustanove počivaju na sličnim principima i polje za saradnju je široko. Zajedničke su im težnja ka internacionalizaciji i i podizanje nivoa obrazovanja u ovoj oblasti. Saradnja je juče ozvaničena, ali je konkretizovana i ranije.

Pravni fakultet i IPA sarađuju i u Subotici

Članovi internacionalne policijske asocijacije uspešno su završavali studije u Novom Sadu, a neki od njih već su se upisali na fakultet u Subotici. Školarine im je umanjena za dvadeset procenata, a kao i svi ostali studenti, imaju mogućnost plaćanja na rate.

Izvor: TV Subotica
Saradnja između Pravnog fakulteta i Internacionalne Policijske Asocijacije Saradnja između Pravnog fakulteta i Internacionalne Policijske Asocijacije Saradnja između Pravnog fakulteta i Internacionalne Policijske Asocijacije Saradnja između Pravnog fakulteta i Internacionalne Policijske Asocijacije Saradnja između Pravnog fakulteta i Internacionalne Policijske Asocijacije Saradnja između Pravnog fakulteta i Internacionalne Policijske Asocijacije Saradnja između Pravnog fakulteta i Internacionalne Policijske Asocijacije Saradnja između Pravnog fakulteta i Internacionalne Policijske Asocijacije
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 6293

Povezana vest

Povezane teme

fakultet za privredu i pravosuđe

pravni fakultet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.