Komentara: 1
Pregleda: 2439

Poziv za učešće na prodajnoj izložbi "Art kvART 5"

12.04.2014. u 18:27h
Volonterski kultur klub Fondacije za omladinsku kulturu i stvaralaštvo „Danilo Kiš“ poziva sve mlade kreativce između 18 i 35 godina iz Subotice i ostalih gradova u Srbiji da učestvuju sa svojim radovima na prodajnoj izložbi Art kvART 5, koja će se održati u Noći muzeja, 17. maja 2014. godine ispred zgrade Jadrana sa početkom u 17 časova i trajaće do 23 časa.
Poziv za učešće na prodajnoj izložbi "Art kvART 5"

Prodajna izložba je namenjena svima koji na ovaj način žele da predstave svoje radove: nakit, dekorativne predmete, lampe, slike, fotografije, skulpture, odevne predmete, stripove i sl.

Ovo je prilika za mlade neafirmisane subotičke umetnike i kreativce da izlože svoje autentične umetničke i primenjene radove i tako promovišu, a naposletku i prodaju svoju umetnost.

Na konkurs koji će biti otvoren od 15. aprila do 9. maja svi zainteresovani mladi kreativci se mogu prijaviti slanjem prijave koja treba da sadrži sledeće podatke: ime i prezime, godinu rođenja, broj telefona, e-mail adresu, kao i pet fotografija predloženih eksponata, na adresu artkvart@yahoo.com

Učešće na Art kvART-u je besplatno, a broj učesnika ograničen.

Postavljeno pre 10 godina i 3 dana
Komentara: 1
Pregleda: 2439
Povezane teme

prodajna izložba slika

Fondacija Danilo Kiš

art kvart

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.