• Pregleda: 7884

Požar u okolini fabrike Zorka

Kako nezvanično saznajemo u neposrednoj blizini fabrike Zorka danas oko 15 časova zapalio se deo placa koji je obrastao suvom travom i rastinjem koje je, kako opet nezvanično saznajemo sa lica mesta, prouzrokovalo neoprezno paljenje jednog dela takođe neodržavanog dela u blizini lokacije fabrike.
Požar u okolini fabrike Zorka

Dim koji se širi nije toliko gust kao što je bio pre dve nedelje posle zapaljivanja reciklažnog centra "Interkord" u okolini Prozivke.

Veći broj vatrogasnih ekipa je na licu mesta i dejstvuje po ugroženom području u nadi da će uspeti da iskontrolišu situaciju i ugase požar.

S obzirom da je taj deo poprilično nepristupačan ovo je još dodatno otežana situacija za vatrogasce.


Posle sat i po vremena borbe sa vatrom ovaj deo sada izgleda kao da je pod kontrolom vatrogasnih ekipa i dim koji je u jednom momentu pretio da se opet nadvije nad Suboticom je sada značajno razređen i čini se da je brzom reakcijom vatrogasaca situacija dovedena pod kontrolu.

Požar je ugašen i sada se čeka potpuno smirivanje stanja zemljišta. Uzrok požara utvrdiće inspekcija i nadležni organi po izlasku na teren


Još jedan požar se skoro pa paralelno sa ovim desio i u ulici Pavla Štosa gde je došlo do zapaljivanja stare drvene garaže koja je izgorela, ali takođe brzom reakcijom vatrogasne službe sprečeno je širenje na okolne garaže.

povezane teme

9
strasno Odgovori
strasno sta covekova nepaznja cini....
merhaba Odgovori
Iako je ovo užas, verovatno se ovakve stvari moraju dešavati da bi malo pokosili travu i tako to na sličnim mestima? Sramota.
Oi! Odgovori
SAMO NAS TRUJTE!!!
Jos malo pa ce Subotica biti okruzena vatrom, a u samom centru ce se prizivati djavo...
Ruza Odgovori
Ovo je strasno. Nemar vlasti, cistoce ili koga god od odgovornih. Oni nisu alergicni na ambroziju.
SVAKA CAST I POHVALA VATROGASNOJ SLUZBI!!! ONI SU JEDINI KOJI SAVESNO OBAVLJAJU SVOJ POSAO, U DRZAVNOJ SLUZBI!
ivangrozni Odgovori
Pa covece sta je ovo stalno nesto.Vatrogascima treba odati priznanje.Citavo leto nesto gase.
komarac Odgovori
Ma super je ovo tera komarce
zlaja Odgovori
Zar vam se ne cini da imamo PIROMANA u gradu??!!!
FIREFOX Odgovori
Po nekoj logici, moguće je da grad od 100+ hijada stanovnika ima jednog piromana!!!
Bob Odgovori
Nemar vlasti Inspekcije oni su alergicni na posten posao a ne na neodgovorne ljudi pogledajte pistajku kako radi inpekcija? pored Somborske pruge plac suva trava sa sumom a oko njega kuce jedino Hvala Vatrogascima i postene gradane
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.