Komentara: 9
Pregleda: 8567

Požar u okolini fabrike Zorka

07.09.2012. u 18:20h
Kako nezvanično saznajemo u neposrednoj blizini fabrike Zorka danas oko 15 časova zapalio se deo placa koji je obrastao suvom travom i rastinjem koje je, kako opet nezvanično saznajemo sa lica mesta, prouzrokovalo neoprezno paljenje jednog dela takođe neodržavanog dela u blizini lokacije fabrike.
Požar u okolini fabrike Zorka

Dim koji se širi nije toliko gust kao što je bio pre dve nedelje posle zapaljivanja reciklažnog centra "Interkord" u okolini Prozivke.

Veći broj vatrogasnih ekipa je na licu mesta i dejstvuje po ugroženom području u nadi da će uspeti da iskontrolišu situaciju i ugase požar.

S obzirom da je taj deo poprilično nepristupačan ovo je još dodatno otežana situacija za vatrogasce.


Posle sat i po vremena borbe sa vatrom ovaj deo sada izgleda kao da je pod kontrolom vatrogasnih ekipa i dim koji je u jednom momentu pretio da se opet nadvije nad Suboticom je sada značajno razređen i čini se da je brzom reakcijom vatrogasaca situacija dovedena pod kontrolu.

Požar je ugašen i sada se čeka potpuno smirivanje stanja zemljišta. Uzrok požara utvrdiće inspekcija i nadležni organi po izlasku na teren


Još jedan požar se skoro pa paralelno sa ovim desio i u ulici Pavla Štosa gde je došlo do zapaljivanja stare drvene garaže koja je izgorela, ali takođe brzom reakcijom vatrogasne službe sprečeno je širenje na okolne garaže.

Gorelo rastinje u krugu bivše fabrike Zorka Gorelo rastinje u krugu bivše fabrike Zorka Gorelo rastinje u krugu bivše fabrike Zorka Gorelo rastinje u krugu bivše fabrike Zorka Gorelo rastinje u krugu bivše fabrike Zorka Gorelo rastinje u krugu bivše fabrike Zorka Gorelo rastinje u krugu bivše fabrike Zorka Gorelo rastinje u krugu bivše fabrike Zorka
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 8567

Povezana vest

Povezane teme

požar

zorka

vatrogasci

vatrogasna služba

fabrika zorka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.