Komentara: 16
Pregleda: 10674

Požar na Prozivki

08.09.2012. u 12:17h
Vatrogasci ovih dana imaju pune ruke posla i ovaj letnji period sa povišenim temperaturama u kombinaciji sa nekontrolisanim i neopreznim odnosom građana pri paljenju vatre na pretežno javnim površinama dodatno opterećuje vatrogasnu službu, drži ih u pripravnosti, ali nažalost i u čestim intervencijama na raznim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima..
Požar na Prozivki

Danas oko 9:45 zapalio se stan na Prozivki, u zgradi u ulici Jo Lajoša 73, na drugom spratu. Brzom intervencijom vatrogasnih jedinica, u roku od pola sata požar je iskontrolisan i sprečeno je širenje na okolne stanove. Kako komšije tvrde, a saznajemo sa lica mesta, na terasi se nalazila i butan boca koja srećom nije došla u dodir sa vatrom. U toku je uviđaj nadležnih službi.

Iz vatrogasne službe apeluju na građane da oprezno postupaju u kontaktu sa vatrom i da izbegavaju paljenje vatre na rizičnim lokacijama.

S obzirom da je još uvek sezona godišnjih odmora neophodno je i izvršiti prikladne pripreme kako bi se stambeni objekat ostavio u bezbednom stanju, što znači i preventivno isključivanje električne energije i/ili potrošača koji bi mogli da izazovu samozapaljivanje.

Požar na Prozivki

Požar na Prozivki

Požar na Prozivki

Požar na Prozivki

Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 10674

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.