Komentara: 10
Pregleda: 6609

Povoljniji priključak na gas u Subotici

07.03.2012. u 15:47h
Izvor: RTV Yueco
Povoljniji priključak na gas u Subotici

Javno komunalno preduzeće “Suboticagas” sniziće za budućih 300 potrošača cenu priključka i omogućiti plaćanje u tri jednake godišnje rate.

Kako je odlučeno na sednici Upravnog odbora, cena kućnog priključka gasa tokom promotivnog perioda iznosiće 600 evra + PDV, u dinarskoj protivvrednosti, sa otplatom u tri jednake godišnje rate. Tako će ti potrošači plaćati 200 evra + PDV, u dinarskoj protivvrednosti ove i u naredne dve godine, umesto 800 evra koliko je do sada iznosila cena priključka.

Svi zainteresovani treba da se obrate na šalter ovog preduzeća, ulica Jovana Mikića 58, od 8 do 13 časova, a informacije se mogu dobiti i putem telefona na 641-213. Da bi mogli da učestvuju u akciji, zainteresovani treba da dostave popunjen zahtev za priključenje na distributivnu mrežu, izvod iz ZK, kopiju plana, zatim da pribave odobrenje za izgradnju i potpišu ugovor o izgradnji.

Iz JKP Suboticagas pozivaju potrošače da iskoriste mogućnost da se greju racionalno i uz pun komfor po povoljnim cenama i time zaborave na transport i skladištenje uglja i drva.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 6609
Povezane teme

suboticagas

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.