Komentara: 4
Pregleda: 932

Povećan broj traktora na putevima uoči prolećne setve, upozorenje vozačima

01.03.2024. u 08:34h
Izvor: Subotica.com
S obzirom da su počele pripreme za prolećnu setvu na lokalnim putevima je pojačano prisustvo traktora, pa iz subotičkog Udruženja poljoprivrednika apeluju na sve učesnike u saobraćaju, uključujući i same vozače popljoprivredne mehanizacije, da se pridržavaju propisa.
Povećan broj traktora na putevima uoči prolećne setve, upozorenje vozačima

S obzirom da su počele pripreme za prolećnu setvu na lokalnim putevima je pojačano prisustvo traktora, pa iz subotičkog Udruženja poljoprivrednika apeluju na sve učesnike u saobraćaju da se pridržavaju propisa, kao i na poljoprivrednike da provere ispravnost svetlosne signalizacije na traktorima.

Apelujemo na učesnike u saobraćaju da budu dodatno oprezni i strpljivi, a posebno da se ne izlažu rizičnim situacijama, poput nepropisnog obilaženja traktora. Takođe, podsećamo poljoprivrednike da provere ispravnos svetlosne signalizacije na radnim mašinama, naročito svetlosna upozorenja koja osiguravaju adekvatnu osvetljenost i uočljivost u noćnim uslovima - stoji u saopštenju Udruženja poljoprivrednika Subotice - Svedoci smo brojnih saobraćajnih nezgoda koje mogu imati teške, pa i tragične posledice, a jedina prevencija je odgovorno ponašanje.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 3 nedelje
Komentara: 4
Pregleda: 932
Povezane teme

udruženje poljoprivrednika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.