Komentara: 17
Pregleda: 5249

Potrebno asfaltiranje Čordaškog puta

28.02.2012. u 13:48h
Izvor: RTV Yueco
Potrebno asfaltiranje Čordaškog puta

Stanovnici dela ulice Jovana Mikića poznatije kao Čordaški put već tri decenije čekaju asfalt. Svake godine im kažu da je izgradnja tog dela ulice prioritet, ali asfalt nikako da “stigne”. U Mesnoj zajednici Željezničko naselje kažu da su upoznati sa problemom i da je izgradnja dela te ulice jedan od prioriteta.

Stanovnici Čordaškog puta hodaju u blatu do kolena. Nemaju izgrađen vodovod, kanalizaciju, trotoar i drugu neophodnu komunalnu infrastrukturu. Branislav Benčik kaže da trideset godina sluša obećanja da će mu se izgraditi ulica.

U mesnoj zajednici objašnjavaju da znaju da je gorući problem izgradnja Čordaškog puta i da naselje ima niz drugih infrastrukturalnih problema.

Na sastanku je dogovoreno da će se uskoro organizovati sastanak između građana, predstavnika mesne zajednice i Direkcije za izgradnju grada.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 17
Pregleda: 5249

Povezane vesti

Povezane teme

Asfaltiranje ulica u Subotici

čordaški put

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.