Komentara: 32
Pregleda: 8015

"Čordaški put u blatu, a Prozivka u zlatu"

12.09.2012. u 18:37h
Izvor: RTV Yueco
Juče je u MZ "Željezničko naselje" održan sastanak meštana u vezi sa problemom asfaltiranja Čordaškog puta, koje je bilo najvaljeno od strane grada za ovaj septembar.
"Čordaški put u blatu, a Prozivka u zlatu"

Meštani ovog naselja ogorčeni su jer su, kako kažu, izigrani od strane grada i tadašnjeg gradonačelnika, iako su imali razgovore u četiri oka.

Njihovi sledeći potezi su mnogo radikalniji. Za početak žele još jedan sastanak, ali ovoga puta sa sadašnjim gradonačelnikom, a ukoliko ni to ne bude imalo rezultata, meštani najvaljuju blokiranje puteva i proteste isped Gradske kuće.

Pedesetak meštana okupilo se u prostorijama njihove mesne zajednice, svi sa jednim ciljem. Kako iznaći način da im se uradi ono što im je obećano pre nekoliko meseci. Vidno ogorčeni meštani u jednom trenutku su se čak i međusobno zavadili, tražeći najbolje rešenje za situaciju u kojoj se svi nalaze.

"Čordaški put u blatu, a Prozivka u zlatu"

Ulica Ferenci Ibolja

Sastanku su prisustvovala i dva člana skupštine mesne zajednice koji tvrde da Čordaški put jeste prioritet ove mesne zajednice, ali da taj problem postoji već 20 godina.

Na kraju sastanka velika većina glasala je za ideju da predstavnici meštana, koji su i prošli put bili na sastanku sa gradonačelnikom, još jednom odu na sastanak sa sadašnjim gradonačelnikom u utorak. Ukoliko ni tada ne dobiju tačan datum početka asfaltiranja Čordaškog puta, meštani najavlju blokadu Majšanskog puta, kao i proteste ispred Gradske kuće.

"Čordaški put u blatu, a Prozivka u zlatu"

Izvor: RTV Yueco
Zbor građana zbog (ne)asfaltiranja Čordaškog puta Zbor građana zbog (ne)asfaltiranja Čordaškog puta Zbor građana zbog (ne)asfaltiranja Čordaškog puta Zbor građana zbog (ne)asfaltiranja Čordaškog puta Zbor građana zbog (ne)asfaltiranja Čordaškog puta Zbor građana zbog (ne)asfaltiranja Čordaškog puta Zbor građana zbog (ne)asfaltiranja Čordaškog puta Zbor građana zbog (ne)asfaltiranja Čordaškog puta
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 32
Pregleda: 8015

Povezane vesti

Povezane zviždaljke

Povezane teme

čordaški put

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.