Komentara: 5
Pregleda: 3695

Potpisani ugovori o realizaciji dva projekta u Gerontološkom centru

17.09.2013. u 18:26h
Izvor: RTV Yueco
Pokrajinska sekretarka za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju prof. dr Vesna Kopitović i direktor Gerontološkog centra u Subotici potpisali su ugovore o dodeli novca po javnom konkursu za finansiranje, odnosno sufinansiranje mera, aktivnosti i programa u oblasti socijalne zaštite.
Potpisani ugovori o realizaciji dva projekta u Gerontološkom centru

Reč je o projektu "Bezbednost kao uslov za kvalitetan život korisnika" u vrednosti od 1,7 miliona dinara i "Seoski domaćin" u vrednosti od milion dinara. Pokrajinska sekretarka obišla je i subotičku bolnicu povodom donacije ultrazvučnog aparata za pregled trudnica koji je obezbeđen zahvaljujući sredstvima Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju.

U Gerontološkom centru potpisana su dva ugovora o realizaciji projekata: “Seoski domaćin” i “Bezbednost kao uslov za kvalitetan život korisnika”. Kroz projekat “Seoski domaćin” biće zaposlena četiri muškarca, koji će da obavljaju poslove gerento-domaćica.

Vlada Vojvodine do sada je uvek pružala podršku Gerontološkom centru u realizaciji raznih projekata koji imaju za cilj bezbednost i bolji život korisnika. Pokrajinska sekretarka je ocenila da Subotički Gerontološki centar uvek ima kvalitetne projekte.

Direktor Gerontološkog centra je i najavio da ima u planu da realizuje i projekat otvaranje igrališta za invalidna i dementna lica. Projekat bi bio realizovan po uzoru na iskustva sličnih ustanova u Sloveniji.

Izvor: RTV Yueco
Potpisani ugovori o realizaciji dva projekta Potpisani ugovori o realizaciji dva projekta Potpisani ugovori o realizaciji dva projekta Potpisani ugovori o realizaciji dva projekta Potpisani ugovori o realizaciji dva projekta Potpisani ugovori o realizaciji dva projekta Potpisani ugovori o realizaciji dva projekta Potpisani ugovori o realizaciji dva projekta
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 3695
Povezane teme

Nenad Ivanišević

gerontološki centar subotica

vlada vojvodine

vesna kopitović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.