Komentara: 0
Pregleda: 7102
Foto

Potpisani stipendijski ugovori sa dvojicom mladih fudbalera Spartaka

07.04.2017. u 14:40h
Izvor: Subotica.com
Na današnjoj konferenciji za medije koordinator Škole fudbala FK "Spartak" predstavio je nove stipendiste kluba, a zatim je šef struke seniorskog tima najavio naredni prvenstveni meč protiv Metalca.
Potpisani stipendijski ugovori sa dvojicom mladih fudbalera Spartaka

U prvom delu konferencije koordinator škole Ivica Francišković predstavio je dvojicu igrača iz škole fudbala koji su juče potpisali stipendijske ugovore. Reč je o kapitenu omladinske ekipe Bojanu Bjelobrku (štoper, vezni) i njegovom saigraču Igoru Antuniću (napadač).

- Bojan i Igor su 98' godište i bez obzira što im uskoro ističe omladinski staž klub je u njima prepoznao talenat koji bi oni trebalo da pokažu u našem klubu ili ako se odlučimo u međuvremenu za pozajmicu, a možda čak i u novoformiranoj B ligi superligaša. Očekujemo da njih dvojica sa ostalim stipendistima predstavljaju okosnicu prvog tima Spartaka. - rekao je Fransišković, ističući da je klub prepoznao da najveće bogatstvo dolazi upravo iz njegove škole fudbala

Kordinator Spartakove škole fudbala dodao je da je u planu potpisivanje i stipendijskog ugovora sa Stefanom Šormazom (1999), ali kojeg pre toga očekuje još godinu dana omladinskog staža

U nastavku, šef struke prvog tima, Andrej Černišov, analizirao je narednog rivala u Superligi i najavio duel Spartaka i Metalca, a svoja očekivanja izneli su i igrači Vladimir Jovović i Aranđel Stojković.

Potpisani stipendijski ugovori sa dvojicom mladih fudbalera Spartaka

- Ubeđeni smo da ukoliko uđemo kao u duel protiv Crvene zvezde da ćemo da dobijemo Metalac. Znamo da će biti teška utakmica, znamo da je Metalac poslednjih pet utakmica izgubio i očekujemo da će ovde doći da prekinu tu negativnu seriju. Imamo plan kako da dobijemo ovaj meč i ako ga igrači ispoštuju verujem sam da ćemo zabeležiti tri boda. - zaključio je Černišov

Posle suspenzije zbog parnih kartona u ekipu se vraćaju Glavčić i Bašanović, ozdravili su Krzmar i Tomović i Spartak sa njima ima dužu klupu.

Utakmica 29. kola Superlige Spartak Ždrepčeva krv - Metalac na programu je u nedelju od 17 časova na Gradskom stadionu u Subotici, a ulaz je besplatan. Ukoliko bude bilo potrebe na stadionu će se uključiti reflektori, po prvi put u istoriji objekta na jednom takmičarskom meču.

Na ovoj utakmici subotički superligaš organizuje humanitarnu akciju u cilju prikupljanja novčanih sredstava za pomoć školi "Braća Aksić" u Staro Grackoj, u južnoj srpskoj pokrajini KiM. Kako je rečeno u prodaji će biti starije garniture dresova, iz ranijih sezona, ali i neke koje su još uvek u upotrebi, po veoma pristupačnim cenama, a sav prihod, uz mogućnost donacija na licu mesta, ići će za školu u Staro Grackoj. Dresovi, kao i kutija za novčane priloge će biti izloženi ispred zapadne tribine, na zatvorenom parkingu.

Izvor: Subotica.com
Press konferencija FK "Spartak" Press konferencija FK "Spartak" Press konferencija FK "Spartak" Press konferencija FK "Spartak" Press konferencija FK "Spartak" Press konferencija FK "Spartak" Press konferencija FK "Spartak" Press konferencija FK "Spartak"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 7102
Povezane teme

fudbalski klub spartak

andrej aleksejevič černišov

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.