Komentara: 38
Pregleda: 11533

Postavljeni terminali za naplatu parkinga

28.12.2018. u 14:46h
Izvor: Subotica.com
Na dve lokacije u gradu postavljeni su terminali preko kojih će moći da se izdaje parking karta, odnosno da se izvrši plaćanje parkinga za više parking zona. Sistem još uvek nije u funkciji.
Postavljeni terminali za naplatu parkinga

Kroz ovaj sistem korisnici parkinga u nadležnosti JKP "Parking" će biti u mogućnosti da na jednostavan način, kroz višejezički softverski interfejs ubacivanjem dinarskih apoena i kovanica, ali i platnih kartica. Kako se navodi u projeknoj dokumentaciji, u slučaju plaćanja gotovinom kusur se neće vraćati, ali preostali iznos novca  (uplaćen za to vozilo) može da iskoristi u narednih godinu dana. Za svaku uplatu korisnik će dobiti priznanicu.

U prvoj fazi postavljena su dva terminala, jedan u centru grada na kružnom parkingu iza Gradske kuće, a drugi kod SuBike stanice na Buvljaku. Terminali su direktno povezani sa centralom preduzeća. Sistem još uvek nije u funkciji, ali se nalazi u poslednjoj fazi implementacije i izgradnje.

Za ovaj novi vid plaćanja usluga JKP "Parking" izdvojeno je blizu tri miliona dinara bez poreza, a posao je poveren preduzeću "CAM engineering" iz Novog Sada, kao jedinom ponuđaču.

Postavljeni terminali za naplatu parkinga

Postavljeni terminali za naplatu parkinga

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 2 meseca
Komentara: 38
Pregleda: 11533

Povezana vest

Povezane teme

jkp parking subotica

parking zone subotica

parking karta

plaćanje parkinga subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.