Komentara: 14
Pregleda: 5292

Postavljen prvi sloj asfalta na Čordaškom putu

21.12.2012. u 16:21h
Izvor: RTV Yueco
Gradonačelnik Subotice obišao je radove na Čordaškom putu, gde će danas biti završeno postavljanje prvog sloja asfalta.
Postavljen prvi sloj asfalta na Čordaškom putu

Preduzeće “Vojput” započelo je radove prošlog četvrtka, a već danas stanovnici ovog dela mogu da voze po asfaltiranom putu.

Iako je veći deo asfalta postavljen još juče, predstavnici lokalne samouprave jutros su obišli radove, odnosno prošetali novim asfaltom na Čordaškom putu. Stanovnici ulice, proslavili su ovaj dan, donevši čašice sa rakijom kojom su poslužili predstavnike grada.

Gradonačelnik je napomenuo da asfaltiranje ulice nije bio iznuđen potez protestima i peticijama građana, nego ga je Mesna zajednica istakla kao prioritet, a takav princip će odnositi i ona ostale mesne zajednice.

Po rečima gradonačelnika Subotice Modesta Dulića, ovim grad uspostavlja novi princip u odnosu između političkih aktera i javnosti, a to je princip odgovornosti za izrečenu reč.

Sledeće godine grad nastavlja sa ulaganjem u infrastrukturu i distribucija novca mora da bude ravnomerno raspoređena kako na gradske tako i na rubne, odnosno prigradske mesne zajednice.

Izvor: RTV Yueco
Obilazak radova na asfaltiranju Čordaškog puta Obilazak radova na asfaltiranju Čordaškog puta Obilazak radova na asfaltiranju Čordaškog puta Obilazak radova na asfaltiranju Čordaškog puta Obilazak radova na asfaltiranju Čordaškog puta Obilazak radova na asfaltiranju Čordaškog puta Obilazak radova na asfaltiranju Čordaškog puta Obilazak radova na asfaltiranju Čordaškog puta
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 14
Pregleda: 5292

Povezana vest

Povezana zviždaljka

Povezane teme

Asfaltiranje ulica u Subotici

čordaški put

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.