• Pregleda: 4380

Postavljaju se nova autobuska stajališta

Na jedanaest gradskih i deset prigradskih lokacija postavljaju se nova autobuska stajališta, rečeno je u Direkciji za izgradnju grada Subotice, a vrednost je kako kažu oko 6,5 miliona dinara.
Postavljaju se nova autobuska stajališta

Pored ovoga, započeti su i radovi na rekonstrukciji već skinutih pečurki koje će tako biti postavljene na neke manje frekventne lokacije.

U planu je i izrada dve nadstrešnice za bicikle koje će biti postavljene kod Muzičke škole i kod Buvljaka. Izgradnjom ovih nadstrešnica stvoriće se kutak za bezbedno parkiranje dvotočkaša, koji bi bio pod video nadzorom. Njihov kapacitet zavisiće od raspoloživih sredstava i površine parcela.

Izvor: Radio Subotica

povezane teme

4
AlwaysUltra Odgovori
Sve se radi aljkavo i u njaboljem slucaju polovicno. Npr. kod Buvljaka su postavili one bicikle za iznajmljivanje i sve su napravili osim prilazne infrastrukture. Do bajkova vodi jedna uska kozija staza u prasini okruzena korovom i ostacima predjasnje infrastrukture. Sramota ! (iako sramote nemaju).
Simo Odgovori
Stara stajalista su stajala barem 30 godine i nisu podlegla zubu vremena vec samo huliganima. Nova stajalista vec posle godinu dana su pocela malo vise da rdjaju a ako izdrze 5 godine bice super.
dileja Odgovori
Odlična ideja. To je trebalo već odavno postaviti veći parking kod socijalnog sa VIDEO nadzorom jer tamo najviše nestaju bicikle. Nastrešnica nije potrebna, zbog boljeg video nadzora.
AlwaysUltra Odgovori
Simo

Plesan i trula rdja ne spadaju u "huligane" !
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.