Komentara: 42
Pregleda: 20841

Posao za 80 operatera u Call centru "Studio moderna" u Subotici

22.02.2012. u 00:15h
Izvor: RTV Yueco
Posao za 80 operatera u Call centru "Studio moderna" u Subotici

Kompanija “Studio Moderna” planira da uposli još oko 80 operatera u svom kol centru u Subotici, a ova investicija je najbolji dokaz zbog čega je Subotica proglašena za jednu od najboljih investicionih lokacija u Evropi, rečeno je prilikom posete člana Gradskog veća zaduženog za privredu Lasla Karaija ovom preduzeću. Kol centar kompanije “Studio Moderna” služi za direktan marketng, odnosno telefonsku prodaju “Top Šop” proizvoda na tržištu Srbije i Mađarske. Prosečna zarada oko 100 konsultanata zaposlenih u ovom kol centru iznosila je u januaru preko 50.000 dinara.

Radmila Boca, jedna je od oko 100 konsultanata prodaje u kol centru kompanije “Studio Moderna”, popularnom Top Šopu, gde telefonskim putem kupcima nudi proizvode poput Dormea, Kosmodiska, Delimana. Radmila je ranije bila bankarska službenica, a već sedam meseci se nalazi na trenutnom poslu gde, kako kaže, radni dan završava ponosnija nego što je bila na početku radnog vremena.

Radmila i njene kolege pokrivaju tržišta Srbije i Mađarske. Dosadašnji rezultati koje je postiglo ovih 100 ljudi, kao i rezultati ideje otvaranja multinacionalnog centra na jednom mestu, naterala je rukovodeće u Kompaniji u proširenje kapaciteta. Konkurs je otvoren, biće popunjeno 80 mesta.

Nakon obilaska kol centra, član gradskog veća zadužen za privredu Laslo Karai izjavio je da je investicija “Studio Moderne” najbolji primer zbog čega je Subotica pre nedelju dana dobila priznanje za jednu od najboljih investicionih lokacija u Evropi.

Subotički kol centar kompanije je najmlađi u okviru grupacije koja posluje u 21 zemlji Evrope. Po rečima njihovog menadžmenta, “Studio Moderna” je vodeća kompanija na kontinentu po pitanju direktnog marketinga, sa oko 400 miliona klijenata.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 42
Pregleda: 20841
Povezane teme

Studio Moderna

kol centar studio moderna

call centar studio moderna

laslo karai

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.