Komentara: 6
Pregleda: 13042

Porodici Kovač plamen progutao deo krova

19.08.2019. u 15:24h
Izvor: TV Subotica
Porodici Kovač iz Subotice nedavno je izgoreo deo krova na kući. Na sreću, u trenutku požara kod kuće nije bio niko od ukućana, a zahvaljujući komšijama koje su primetile dim i brzoj reakciji vatrogasne službe, sprečeno je da plamen u potpunosti proguta njihov dom. Ipak, deo kuće sad prokišnjava, a kako ova porodica živi od veoma skromnih primanja, štetu sami neće moći da saniraju.
Porodici Kovač plamen progutao deo krova

Mariji Kovač je u rano jutro 9. avgusta komšinica javila da joj je kuća u plamenu. Kako priča, pripremila se na najgore – da sve gori. Međutim, kada je stigla, požar je već bio ugašen i mogla je da odahne, jer ni sin ni muž nisu bili kod kuće. Ipak, vatra je uništila deo krova iznad pomoćnih prostorija i kuhinje, kao i deo stvari.

Porodici Kovač plamen progutao deo krova

- Prolaz sa leve strane, u kojem obično držimo drva, sreća pa ih nije bilo, jer bi vatra i to zahvatila, a ostalo što je bilo, sto, štednjak, elementi od kuhinje, orman, veš mašina, sve je izgorelo, krov je otišao, tri ogromna prozora su pukla, a prema izveštaju vatrogasaca oko 20 kvadrata je izgorelo - kaže Marija Kovač.

Porodici Kovač plamen progutao deo krova

Sada im je najvažnije da se krov popravi, međutim, kako žive od veoma skromnih penzija i tuđe nege i pomoći koju dobijaju za bolesnog sina, Kovači finansijski to neće moći. Potrebna im je pomoć i već su uputili molbu Gradu, kao i Crvenom krstu.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 13042
Povezane teme

požar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.