Komentara: 0
Pregleda: 2084

Poraz odbojkašica Spartaka u poslednjem kolu sezone

11.03.2017. u 23:15h
Izvor: Subotica.com
Poraz za kraj teške sezone. Subotičanke su Superligu završile na 8. poziciji i čeka ih plejof, odnosno četvrtfinale protiv prvoplasiranog Jedinstva.
Poraz odbojkašica Spartaka u poslednjem kolu sezone

"Golubice" nisu uspele trijumfom da završe sezonu pobedom nakon duela sa Dinamom iz Pančeva, ekipom koja ih je zaustavila i na putu do finala nacionalnog Kupa.

Prvi set prelomljen je na pola puta kada su gošće otišle na 20:15, pokušao je Spartak da se vrati u meč, ali Pančevljanke su smirenom igrom prve došle do odlučujućeg poena u setu i povele sa 0:1. Slična situacija bila je i u drugom setu, ali Subotičanke su smogle snage da sustingnu, a zatim i na set poen prestignu Dinamo, međutim naredna tri poena dobijaju gošće i vode sa 0:2.

Posle tesno izgubljenog drugog seta, u treći su domaće igračice ušle mnogo bolje. Prva trećina ove deonice protekla je u egalu, a onda pri rezultatu 11:11 prave prekretnicu, vežu nekoliko poena i strpljivom igrom sve više su se odvajale. Ni ovaj set nije mogao da prođe bez drame, ali za razliku od prethodna dva ovaj treći set "golubice" su rešile u svoju korist i smanjile na 1:2.

Taman kada se rodila nada da Spartak može da odvede meč u peti set Dinamo je ponovo vratio svoju igru, poveo na početku, lagano uvećavao i rutinski održavao svoju prednost za konačnih 1:3

Spartak - Dinamo 1:3 (22:25, 24:26, 25:22, 18:25)

U ekipi Spartaka Rajlić je postigla 17, Jović 15, Živanović 12, Vučković 11, Cvetićanin 8, Čičić 3, dok je Batinić upisala jedan poen.

Mladi tim "golubica" iza sebe ima tešku sezonu, promenile su tri trenera, izgubile nekoliko važnih igračica, a u tim su na "kaljenje" uvedene neke nove nade, nadamo se vedra budućnost kluba. Kao osme na kraju ligaškog dela sezone igračice Spartaka će igrati plejof, a u četvrtfinalu ići će na prvoplasirano Jedinstvo.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2084
Povezane teme

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.