Komentara: 18
Pregleda: 5841

Poraz fudbalera Spartaka od Radničkog iz Kragujevca (1:2)

06.04.2013. u 20:55h
Fudbaleri Spartaka poraženi su od pretposlednje ekipe Jelen Superlige, od ekipe Radničkog iz Kragujevca. Ovo je drugi uzastopni poraz - par dana pre poraženi su u NIšu od takođe ekipe Radničkog.
Poraz fudbalera Spartaka od Radničkog iz Kragujevca (1:2)

Ova utakmica se igrala u okviru 22. kola i pobeda domaćih je bila i više nego očekivana, ali posle relativno ranog vođstva Spartaka gosti su do kraja poluvremena izjednačili, a pred sam kraj meča i poveli iz još jedne sporne situacije (sudijske odluke) posle dosuđenog slobodnog udarca po sredini nepunih 18 metara.

Utakmica je imala dosta spornih situacija, a Spartak je jedan deo drugog poluvremena igrao bez Adamovića koji je dobio drugu žuti karton, a nedugo zatim je udaljen i prvi trener Petar Kurčubić, zbog kako se pretpostavlja prigovora i intervencije četvrtog sudije.

Sudije su nažalost bile često u centru pažnje pa su tako dobijali zvižduke, pogotovo u drugom delu, od kompletnog stadiona, uključujući gostujućih navijača koji su i sami "okusili" (ne)pravdu.

Izveštaj sa utakmice (Sajt FK "Spartak Zlatibor voda"):

Subotičani su dobro otvorili utakmicu, u prva dva minuta izveli su čak četiri kornera i najavili ofanzivnu utakmicu. Odgovorili su gosti preko Miloškovića i Petronijevića ali siguran na golu bio je golman Aleksić. Spartak Zlatibor voda do prednosti dolazi u 15. minutu kada je Novaković dobro prošao po desnoj strani uputio loptu pred gol gde je Šarac vešto sproveo u mrežu.

Usledile su nove šanse domaćih, prva ozbiljnija u 20. minutu kada je Čović pronašao Novakovića na suprotnoj strani koji volejom zahvata loptu, ali golman Čančarević refleksnom intervencijom loptu šalje preko gola. Par minuta kasnije pokušao je glavom Novaković ali siguran je golman Radničkog. U finišu poluvremena gosti su se oslobodili pritiska Subotičana. Radnički je izjednačio u 38. minutu susreta kada je Spalević iskoristio gužvu u šesnaestercu i poravnao rezultat.

Drugo poluvreme počelo je nervoznije, od 53. minuta Spartak Zlatibor voda je igrala sa igračem manje jer je sudija pokazao drugi žuti karton Goranu Adamoviću. Iako sa igračem manje domaći su bili konkretnij i ozbiljniji u fazi napada. Upornom igrom Subotičani su prekinuli napad Radničkog lopta je došla do Torbice koji pronalazi Kovačevića koji šutira pravo u golmana Čančarevića. Sudija je u 67. minutu pokazao još jedan crveni karton za domaće, ovaj put Petru Kurćubiću šefu struke zbog prigovora. Radnički je do pobede došao u 83. minutu kada je Marić pogodio mrežu iz slobodnog udarca sa sedamnaest metara. Domaći su do izjednačenja mogli u sudijskoj nadoknadi kada je dosuđen slobodan udarac na dvadeset metara, međutim Torbica gađa preko gola.

Poraz fudbalera Spartaka od Radničkog iz Kragujevca (1:2)

Poraz fudbalera Spartaka od Radničkog iz Kragujevca (1:2)

Poraz fudbalera Spartaka od Radničkog iz Kragujevca (1:2)

Fudbal: Spartak Zlatibor voda - Radnički Kragujevac (JSL, 22. kolo) Fudbal: Spartak Zlatibor voda - Radnički Kragujevac (JSL, 22. kolo) Fudbal: Spartak Zlatibor voda - Radnički Kragujevac (JSL, 22. kolo) Fudbal: Spartak Zlatibor voda - Radnički Kragujevac (JSL, 22. kolo) Fudbal: Spartak Zlatibor voda - Radnički Kragujevac (JSL, 22. kolo) Fudbal: Spartak Zlatibor voda - Radnički Kragujevac (JSL, 22. kolo) Fudbal: Spartak Zlatibor voda - Radnički Kragujevac (JSL, 22. kolo) Fudbal: Spartak Zlatibor voda - Radnički Kragujevac (JSL, 22. kolo)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 2 nedelje
Komentara: 18
Pregleda: 5841
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.