• Pregleda: 3925

Popust za studente u biblioteci

Popust za studente u biblioteci

Studenti imaju mogućnost da u periodu od 02.3.2015. do 28.3.2015. godine postanu članovi Gradske biblioteke Subotica po ceni od 500 dinara.

Članarina važi dvanaest meseci od datuma učlanjenja. Prilikom upisa potrebno je da dođu na Pozajmno odeljenje i prilože indeks.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

6
Stipe Odgovori
Za studente popust samo za normalne gradjane nema popust. Dajete popust studentima kojima je jedina zanimacija da piju i lumpuju na zurkama svako dgugo bee i trose nase pare. Galija dzentlmens sax renesansa i tako u krug bolje da ste im dali popust na alkohol...
Danilo Odgovori
Nije istina da je jedina zanimacija studentima da piju i lumpuju. Na srecu znam dosta studenata sto vole da citaju i mimo strucne literature. Isto tako poznajem starije ljude koji vole popiti a u zivotu nisu procitali ni jednu knjigu i kakav oni primer daju mladima. Ne bih lumperaj i nekulturu povezivao sa zivotnom dobi.U svakom slucaju ovo je lepa i ohrabrujuca vest.
Eel Odgovori
Zahtevam popust za nas ostale - ne studente .
!!
stipe-smeker Odgovori
ma da/ i ti garant pripadas toj sorti lumperaj pravnika buducih i ostalih studenata koji vole da cugnu a vala i nesto da popuse ili usmrcu,. ma studentarija nikada nije bila citava...
SALEM 1692 Odgovori
Stipe ima popusta i za sve ostale gradjane u oktobru mesecu kad su dani Gradske bibliteke.Popust traje nekoliko dana, umesto 800 dinara koliko je inace clanarina za godinu dana, platicete 400 dinara.
knjiga Odgovori
Kako ste vi ljudi u ovoj Subotici ogorčeni na sve. Stipe, ti na koje mislite nisu studenti već besposlena omladina kojoj se samo to i pruža i promoviše u ovom gradu. Umesto da kažete kako je lepo što barem nešto ima nekad u ovoj Subotici za mlade, vi osuđujete. Treba besplatna da bude članarina za studente i učenike ili barem za one što polažu redovno sve ispite i odlične. Lepo bi bilo da ima i drugih popusta (u bioskopu, pozorištu). Žalite što će se nekoliko studenata učlaniti u biblioteku za 300 dinara manje, kao da će vama "normalnim građanima" uzeti iz džepa, a pretpostavljam da sami niste nikad ni kročili u biblioteku, niti da ste član. Subotica je prepuna starih, ogorčenih ljudi. Ne shvatam mentalitet ovih ljudi, kao da svi žele da se ne rađa niko više i da samo oni žive dok ne poumiru.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.