Komentara: 0
Pregleda: 3549

Poludnevni boravak za vreme zimskog raspusta

15.12.2020. u 10:45h
Izvor: Subotica.com
Zimski raspust u Predškolskoj ustanovi "Naša radost" počeće u ponedeljak, 21. decembra, i trajaće do petka, 15. januara, a roditelji koji imaju potrebu da im deca pohađaju poludnevni boravak i za vreme raspusta, o tome treba da obaveste ustanovu najkasnije do četvrtka, 16. decembra.
Poludnevni boravak za vreme zimskog raspusta

Kako navode iz PU "Naša radost", vaspitno-obrazovni rad u poludnevnom boravku se tokom zimskog raspusta neće realizovati u matičnom vrtiću, već roditelji koji imaju realnu potrebu da dete dovode u vrtić, mogu da ga dovedu u najbliži objekat u kojem se vaspitno-obrazovni rad realizuje u celodnevnom trajanju, s tim da dete može da boravi u vrtiću samo do spavanja.

Vaspitači koji su raspoređeni u objektima u kojima se vaspitno-obrazovni rad realizuje u poludnevnom trajanju, privremeno, tokom zimskog raspusta, biće raspoređeni u druge objekte predškolske ustanove u celodnevnom trajanju, u skladu s potrebama ustanove.

Iz PU "Naša radost" podsećaju da su i dalje na snazi sve mere prevencije zaštite i suzbijanja širenja epidemije virusa kovid-19, kao i Odluka koja se odnosi na potvrdu poslodavca da je prisustvo roditelja neophodno na radnom mestu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3549

Povezana vest

Povezane teme

Naša Radost Subotica

naša radost

predškolska ustanova naša radost

PU Nasa Radost

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.