Komentara: 10
Pregleda: 2708

Poljoprivrednici traže vanrednu sednicu Skupštine grada

27.06.2013. u 17:54h
Udruženje poljoprivrednika Subotice nakon jučerašnjeg sastanka predstavnika sa gradonačelnikom Dulić Modestom izašlo je sa zvaničnim zahtevom za održavanje vanredne sednice Skupštine grada na kojoj bi se našlo ovo pitanje. Ovaj zahtev upućen je predsedavajućoj gradske Skupštine i svim odborničkim grupama.
Poljoprivrednici traže vanrednu sednicu Skupštine grada

Kroz razgovor sa poljoprivrednicima gradonačelnik je istakao da je Gradsko veće na čijem je čelu on, stavilo na dnevni red sednice Skupštine grada Subotice poništavanje odluke o ustupanju na korišćenje  poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini institucijama, crkvama i verskim zajednicama, dok je Skupština grada povukla tu tačku dnevnog reda.

Iz tog razloga udruženja poljoprivrednika obratila su se ponovnim zahtevom upućenim predsednici Skupštine grada Subotice Kern Šolja Mariji i svim odborničkim grupama za održavanje vanredne sednice Skupštine grada Subotice povodom preispitivanja Odluke o ustupanju na korićenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini institucijama, crkvama i verskim zajednicama, kako bi se što pre dobila saglasnost za izradu godišnjeg program zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta graad Subotice i kako bi svo državno poljoprivredno zemljište bilo dodeljeno i izdato do jesenje setve.

Poljoprivrednici traže vanrednu sednicu Skupštine grada

Udruženje poljoprivrednika Subotice zahteva da se u roku 7 dana zakaže vanredna sednica Skupštine grada Subotice povodom preispitivanja Odluke o ustupanju na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini institucijama, crkvama i verskim zajednicama donete 17. jula 2007. godine pod brojem: I-011-43/2007.

Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 2708

Povezana vest

Povezane teme

udruženje poljoprivrednika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.