Komentara: 20
Pregleda: 7475

Policija pronašla 180 migranata u šumskom pojasu i na području grada, svi prevezeni u prihvatne centre

15.03.2023. u 16:08h
Izvor: Subotica.com
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, policijskih uprava u Subotici, Beogradu, Somboru, Kikindi i Šapcu, u saradnji sa graničnom policijom i Žandarmerijom, u akciji usmerenoj na suzbijanje ilegalnih migracija, pronašli su ukupno 668 iregularnih migranata.
Policija pronašla 180 migranata u šumskom pojasu i na području grada, svi prevezeni u prihvatne centre

Policija je na teriotiji Subotice u improvizovanim objektima na području šumskog pojasa uz granicu sa Mađarskom, kao i na području grada, pronašla 180 migranata, dok je na više lokacija u Somboru pronađeno 129 iregularnih migranata.

Policija pronašla 180 migranata u šumskom pojasu i na području grada, svi prevezeni u prihvatne centrePolicijski službenici u Beogradu na više lokacija su pronašli ukpno 163 iregularna migranta, u opštini Kanjiža zatečeno je 60 iregularnih migranta, dok je na području Loznice, Malog Zvornika i Ljubovije pronađeno 136 migranata. 

Policija pronašla 180 migranata u šumskom pojasu i na području grada, svi prevezeni u prihvatne centreSvi pronađeni migranti su, u saradnji sa Komesarijatom za izbeglice, prevezeni u prihvatne centre gde im je obezbeđen adekvatan smeštaj.

Policija pronašla 180 migranata u šumskom pojasu i na području grada, svi prevezeni u prihvatne centrePolicija će i u narednom periodu sprovoditi redovne kontrole kretanja i boravka migranata kako bi se očuvala bezbednost i sigurnost svih građana, kao i samih migranata.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 1 nedelju
Komentara: 20
Pregleda: 7475
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.