Komentara: 1
Pregleda: 2882
Foto

Polaznici Kursa za fotografa predstavili svoje radove

19.12.2023. u 09:20h
Izvor: Subotica.com
Polaznici Kursa za fotografa, koji se prethodnih meseci održavao na Otvorenom univerzitetu, dobili su uverenje o završenoj obuci i sugrađanima predstavili svoje radove.
Polaznici Kursa za fotografa predstavili svoje radove

Kurs, koji je trajao 30 školskih časova pohađalo je 13 polaznika a tajne fotografske umetnosti učili su od Damira Vujkovića, poznatog subotičkog fotografa.

- Zaista je bilo zadovoljstvo raditi sa ovim ljudima. Predavanja su bila dva puta nedeljno, bila su veoma intenzivna, dolazili su posle svojih poslova i tri sata slušali o nekim stvarima koje do sada nisu znali.  Ponosan sam na sve njih – ističe Vujković. – Predstavili smo 80 dobrih fotografija. Neki od njih su prvi put uzeli fotoaparat u ruke, sve fotografije nastale su osnovnom opremom ali od nekih zaista zastaje dah.

Polaznici Kursa za fotografa predstavili svoje radove

Među polaznicima je bila i Vesna Belić Ćetković, farmaceut po struci ali veliki ljubitelj fotografije.

- Fotografija je uvek bila nešto što me je zanimalo i kada sam čula za ovaj krurs nisam mogla da odolim da se ne iskoristim priliku da se upišem. Bilo je teško, zahtevno i prelepo. Zaista jedno divno iskustvo, svi smo različiti ali sa jednom zajedničkom strašću prema fotografiji. Nadam se da ću nastaviti da se bavim fotografijom – ističe Vesna.

Polaznici Kursa za fotografa predstavili svoje radove

O fotografiji je učila i Olga Zababurina iz Rusije, koja je očarana građevinama našeg grada.

- U Subotici sam više od pet godina i mašinski inženjer sam, radim kao projekt menadžer u „Severu“ ali fotografiju jako volim. Arhitektura Subotice mi je prelepa, zato ona dominira na mojim fotografijama. Volim i prirodu ali tokom kursa nisam stigla da se i tome posvetim, ali ću sa ovim znanjem koje sam stekla sigurno nastaviti da se bavim fotografijom – kaže Olga.

Polaznici Kursa za fotografa predstavili svoje radove

Izvor: Subotica.com
Izložba fotografija polaznika kursa za fotografe Izložba fotografija polaznika kursa za fotografe Izložba fotografija polaznika kursa za fotografe Izložba fotografija polaznika kursa za fotografe Izložba fotografija polaznika kursa za fotografe Izložba fotografija polaznika kursa za fotografe Izložba fotografija polaznika kursa za fotografe Izložba fotografija polaznika kursa za fotografe
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 meseca i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 2882
Povezane teme

izložba fotografija

damir vujković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.