Komentara: 2
Pregleda: 5261

Poklon paketi za bebe rođene u Nedelji Crvenog krsta

11.06.2015. u 01:20h
Izvor: RTV City
U Gradskoj organizaciji Crvenog krsta danas je, 23. godinu za redom, organizovana podela paketa za bebe koje su rođene u Nedelji Crvenog krsta koja se obeležava od 8. do 15 maja.
Poklon paketi za bebe rođene u Nedelji Crvenog krsta

Interesantan podatak je što su ove godine u pomenutoj nedelji rođene čak 34 bebe u Opštoj bolnici Subotica, za razliku od prethodnih kada ih je bilo oko dvadeset.

Vrednost paketa koji su na poklon dobili roditelji dece rođene u Nedelji Crvenog krsta je oko 5.000 dinara, a kako su nam je rekao sekretar ove organizacije, dr Siniša Trajković, gradska organizacija se ove godine potrudila da dopuni pakete i oni sadrže posteljinu, paket pelena, benkice, ali i sredstva za higijenu, kao što su kreme, sapuni i kupke.

Izvor: RTV City
Poklon paketi za bebe rođene u Nedelji Crvenog krsta Poklon paketi za bebe rođene u Nedelji Crvenog krsta Poklon paketi za bebe rođene u Nedelji Crvenog krsta Poklon paketi za bebe rođene u Nedelji Crvenog krsta Poklon paketi za bebe rođene u Nedelji Crvenog krsta Poklon paketi za bebe rođene u Nedelji Crvenog krsta Poklon paketi za bebe rođene u Nedelji Crvenog krsta Poklon paketi za bebe rođene u Nedelji Crvenog krsta
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 5261
Povezane teme

novorođeni

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.