• Pregleda: 2841

Poklanjamo karte za Summer3p 2012 Festival

Summer3p Festival počinje za nekoliko dana a mi smo našim posetiocima obezbedili 40 dnevnih karata koje ćemo podeliti kroz nagradnu igru.
Poklanjamo karte za Summer3p 2012 Festival

Ovogodišnji 10. jubilarni Festival elektronske muzike “Summer3p” održava se od 19.-22. jula na Termalnom bazenu i Muškom štrandu na Paliću. Festival će i ove godine osim muzičkog dela imati i bogat dnevni radioničarski program, a od ove godine organizatori Festivala će posetiocima ponuditi i besplatan prostor za kampovanje.

Program muzičkog festivala Summer3p 2012

Na ovogodišnjem festivalu, nastupiće neki od najaktuelnijih izvođača evropske i regionalne elektronske scene, između ostalih: Hedfluks iz Engleske, Kasi Vorn iz Grčke,, Gorje Hevek iz Rusije, Mladen Tomić BiH, kao i više atraktivnih domaćih i regionalnih DJ-eva. Između ostalih nastupiće i subotički DJ-evi.

Poklanjamo dnevne karte za Summer3p

Sajt Subotica.com poklanja 40 dnevnih karata, po dve karte za svakog srećnog dobitnika koji odgovori tačno na 3 pitanja i slučajnim odabirom bude izvučen a on, ili ona, će imati  mogućnost da izabere jedan dan Festivala za koji želi dve karte.

Pitanja glase:

1. Navedi koje sve radionice organizuje Summer3p tim?
2. Kad budemo 2016. godine najavljivali Summer3p, koji će to biti Festival po redu?
3. Navedi barem dve kampanje koje ovaj Festival podržava i promoviše

Vaše tačne odgovore pošaljite na adresu .
Obavezno nam u mejlu navedite i jedan od četiri dana za koji želite karte.

Nagradna igra traje do utorka, 17. jula 2012. kada će biti i saopšteni dobitnici.

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.